VAGA

LJUBAV: Mnoge lepe ljubavne prilike nizaće se u vašem privatnom životu, tako da ponekad nećete znati šta da izaberete. Usresredite se na ono što volite, postanite svesni svoja očekivanja pa ćete znati da se ispravno postavite prema svemu i svakome.

KARIJERA: Mogućnost da se kreativno izrazite biće najbolji deo posla ove nedelje. Sve ostalo biće povezano sa stresovima ili malim borbama u kojim ćete izgarati. Uspećete da postavite neke stvari, ali na kraju ćete biti dosta umorni.

ZDRAVLJE&SAVET: Naspavajte se.

devojka

ŠKORPIJA

LJUBAV: Pred vama su dani u kojim ćete imati prilike da trenira toleranciju, diplomatiju, strpljenje. Upravo o tim vašim osobinama zavisiće i kvalitet vašeg ljubavnog života. Želite li biti zadovoljni, dopustite drugoj strani da i ona nešto vodi.

KARIJERA: Rado biste promenili svoj sistem procene ljudi. Poradićete na tome. Ovaj put vaši kriterijumi biće viši, a pratiće ih i vaša veća otvorenost prema drugima. Samo kroz jasnu komuniakciju sklapaćete bolje poslovne dogovore.

ZDRAVLJE&SAVET: Menjate sebe.

STRELAC

LJUBAV: Sve ćete se više baviti svojim privatnim životom i žudeti za ljubavlju. Mali nesporazumi ili greške u koracima biće prolaznog karaktera. Većina toga ipak će vam ići na ruku, pa se potrudite da izađete i potražite drutšvo ako ste još sami.

KARIJERA: Oni koji traže posao mogli bi biti pozvani na razgovor koji obećava. Nije isključeno da posao dobiju. Oni koji već rade biće skloni pokazivanju emocije na radnom mestu ili će u svom poslu istinski uživati. Biće zadovoljni.

ZDRAVLJE&SAVET: Potražite hobi povezan s ljudima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.