Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 18. do 24. marta 2019: Škorpija šarmantna i zavodljiva,...

Nedeljni horoskop od 18. do 24. marta 2019: Škorpija šarmantna i zavodljiva, Devica se nadmudruje na poslu, Strelac je na dobitku

112
0
Dnevni horoskop za 15. mart 2020.
Dnevni horoskop za 15. mart 2020.

Nedeljni horoskop od 18. do 24. marta 2019: U pretposlednjoj martovskoj sedmici najviše šansi za sreću i uspeh imaće Ribe, Ovan i Strelac. Šta zvezde donose vašem znaku na polju ljubavi, posla i zdravlja saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Nedostatak interesovanja za ljubav rezultat je toga što se predobro provodite sa prijateljima. Oni koji su u dužim vezama primetiće da su se malo distancirali zbog društva. Ništa vas ne sputava da sve pokušate da spojite i povežete. Biće zabavno. KARIJERA: Nećete biti zadovoljni s prihodima jer mislite da možete više. Ograničenja će dolaziti zbog spoljnih okolnosti i niko zasada ne može ubrzati stvari. Sagledajte realno šta se može i povedite se za tim. ZDRAVLJE&SAVET: Takt i diplomatija su vredne osobine.

BIK

LJUBAV: Pred vama su nove ljubavne prilike, a neke od njih čekaju vas na sasvim neobičnim mestima. Poput onih umetničkih ili sličnih. Biće zanimljivo. Vaše strasti biće veće nego inače, a vi privlačni mnogim osobama suprotnog pola. KARIJERA: Volite da vidite konkretne rezultate, a upravo će oni početi da se pojavljuju ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali vi ćete u tome prepoznavati činjenicu da ste posao usmerili u pravcu u kom treba. Biće to dobro. ZDRAVLJE&SAVET: Prepoznajte šta vam treba, a šta ne treba.
Nedeljni horoskop od 18. do 24. marta 2019

BLIZANCI

LJUBAV: Povremeno će vam se činiti kao da je ljubav na nekoj drugoj planeti. Osećaj usamljenosti će ojačati, ali objektivno, vaša veza je u redu. Najbolje je potražiti vesele ljude ili zanemariti brige baveći se onim za šta znate da volite. KARIJERA: Radna atmosfera na poslu će se zahuktati, a od vas će se očekivati sve veći angažman. Vaše radne navike negde su se uspavale pa ćete pod hitno morati da ih probudite. Ne pitajte previše, nego se držite pravila posla. Budite profesionalni. ZDRAVLJE&SAVET: Opuštajte se uz finu muziku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.