Nedeljni horoskop od 7. do 13. oktobra 2019.
Nedeljni horoskop od 7. do 13. oktobra 2019.

Nedeljni horoskop od 17. do 23. septembra 2018: Škorpijama, Bikovima i Rakovima bi trebalo da ide sve od ruke u ovom periodu. Šta očekuje svaki horoskopski znak na polju ljubavi, posla i zdravlja saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Bićete zatvoreniji više nego inače. To će katkada izazivati zbrku u odnosima jer drugima nećete biti jasni. Pazite da takvim stavom ne propustite dobru ljubavnu priliku ili da neko ne odustane od udvaranja. Dajte do znanja do čega vam je stalo.

KARIJERA: Možete više od onog što mislite. Ugledni ljudi će vas podržati, ali još ne stižu potrebna priznanja. Zbog svega treba da budete strpljivi. Radite dalje bez previše pitanja, jer uskoro ćete dobiti očekivano. Budite profesionalni i ozbiljni.

ZDRAVLJE&SAVET: Otkrijte svoje talente.

BIK

LJUBAV: Idućih dana vama će se sve više otvarati ljubavna vrata. Primetićete to po tome što se opet sve češće smejete ili što voljena osoba opet počinje da vas podržava. Počećete da dišete punim plućima i priuštićete sebi i voljenoj osobi više uživanja.

KARIJERA: Dobićete očekivane odgovore. Sad možete da nastavite da radite mirnije, a i planiranje se može nastaviti sa svim potrebnim informacijama. U poređenju sa drugima oko vas, vi ćete delovati sigurno i stabilno. Budite ono što jeste.

ZDRAVLJE&SAVET: Umetnost će vam osvežiti dane.

Nedeljni horoskop od 17. do 23. septembra 2018

BLIZANCI

LJUBAV: Sad već možete da lakše komunicirate s voljenom osobom. Tako će na dnevni red doći i preispitivanja nekih dilema iz vaše ljubavne prošlosti. Partner će vas rado saslušati, ali isto očekuje i od vas. Imajte to na pameti kad počnete da se poveravate jedno drugom.

KARIJERA: Saradnja između vas i drugih obnoviće se uz pomoć novih informacija koje su se čekale. Sve će biti postavljeno na novim osnovama, a vi treba da se nađete u novoj ulozi. Trebaće vam neko vreme da se prilagodite.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite predrasude, budite otvoreni.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.