Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 17. do 23. oktobra 2016: Jarac u tajnoj vezi, Bik napreduje na poslu a Riba je nestrpljiva

Nedeljni horoskop od 17. do 23. oktobra 2016: Zvezde kažu da će najsrećniji znaci ove nedelje biti Vaga, Devica i Ovan. Otkrijte šta vas čeka u nedelji pred nama, piše ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Šarenilo zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mesta biće retko viđena i doživljena kao kod vas ovih dana. Uživajte punim plućima, ali ne zaboravite i na one male pažnje koje ljudima znače. Posebno prema vama dragoj osobi.

KARIJERA: Iz velikih ideja i ambicija vi ćete se tokom ove nedelje polako spuštati na zemlju. Biće sve manje sanjarenja, a sve više prizemljenog posla, ali ni taj vam neće biti neugodan. Radićete i dalje dobro, a na radnom mestu će vladati ugodna atmosfera.

ZDRAVLJE&SAVET: Preispitajte svoje prioritete.

zena

BIK

LJUBAV: Kad ste se istrenirali da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste zatečeni novonastalom situacijom, ali prilagodićete se. Svakome je draže biti s nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kad osećate da biste morali. Izostavite to.

KARIJERA: Dobro ćete kormilariti sa zahtevnijim i značajnijim temama. Neki će napredovati na poslu ili će pred njih biti postavljeni veći zadaci. U finansijskom smislu trebalo bi da ostvare dobre rezultate, a zbog toga ćete možda i slaviti.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će otputovati u rodni kraj.

BLIZANCI

LJUBAV: Lep razvoj ljubavnih događaja ohrabriće vas da organizujete zajednički izlet ili odlazak na neko zanimljivo mesto za sebe i voljenu osobu. Biće to melem kako za vas, tako i za drugu stranu. Oni koji su još sami na putu sreću ljubav.

KARIJERA: Prestiž koji vam toliko znači biće vam nadohvat ruke, ali kad malo bolje razmislite, primetićete da svemu tome nedostaje pravi sadržaj. Oni zreliji među vama biće tužni, ali i podstaknuti da razmisle malo dublje.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

ZDRAVLJE&SAVET: Nije zlato sve što sija.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.