Letnji horoskop za 2020: Astro prognoza za Raka, Lava i Devicu
Foto: freepik.es

Nedeljni horoskop od 17. do 23. juna 2019: Prema prognozama astrologa, ovaj period biće najbolji za Blizance, Škorpije i Ovnove. Saznajte šta očekuje svaki znak u nedelji pred nama, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: U ljubavnom životu bićete fokusirani na svakodnevnicu. Nećete imati velike prohteve, šta više, bićete skromniji nego inače. Oni koji su još sami ljubav će potražiti na običnim mestima i bez pritiska da je moraju naći. To će biti opuštajuće.

KARIJERA: Plodovi vaših napora polako izlaze na videlo, ali ima još dosta toga što treba uraditi. Ipak, sve je više zadovoljstva, pa i napredovanja. Oni čiji je posao menadžerskog karaktera biće pohvaljeni. Svi će imati volje za rad.

ZDRAVLJE&SAVET: Mali problemi s mladima. Nasmejte ih.

BIK

LJUBAV: Možete očekivati kvalitetne ljubavne dane. Ako je zapelo između vas i partnera, sad ćete se oboje otvoriti i opet ćete naći zajednički jezik. Biće još povremenih neprimerenih ponašanja, ali to će biti zanemarljivo u poređenju s onim što je prošlo.

KARIJERA: Donedavno ste samo maštali o nekim poslovnim potezima, a sada ćete imati vremena da sve to osmislite i razradite. Istovremeno ćete se malo više pozabaviti i pitanjima ulaganja. Naći ćete način kako da zatvorite jednu finansijsku konstrukciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Male peripetije s dokumentima.

Nedeljni horoskop od 17. do 23. juna 2019
Nedeljni horoskop od 17. do 23. juna 2019

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete spremniji za nove ljude i nova poznanstva, ali i dalje postoji mogućnost provokacija, pa i rasprava koje vam ne idu na ruku. Radi se o tome da treba da pazite kako komunicirate. Zato se ne zalećite. Budite taktični i uviđavni.

KARIJERA: Nastavićete tihu diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, sprovodićete u delo odmah. Tako će se izmenjivati dva stila rada: jedan tiši, a drugi dinamičniji. Vi ćete se bez problema prilagođavati čas jednom, čas drugom.

ZDRAVLJE&SAVET: Poradite na svojoj kondiciji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.