Nedeljni horoskop od 17. do 23. avgusta 2020: Blizanac zavodi, nov posao za Strelca, Vaga pod velikim stresom
Foto: Freepik.es

Nedeljni horoskop od 17. do 23. avgusta 2020: Ovnovi, Lavovi i Jarčevi u ovom periodu imaju najviše prilika za sreću i uspeh, a šta očekuje svakog pripadnika Zodijaka u narednih sedam dana na svim životnim poljima saznajte odmah u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Tokom ove nedelje ojačaće poverenje u vašoj vezi. Napokon ćete sa vašom drugom polovinom moći da razgovarate otvorenije, premda stoji da vagate svaku svoju reč. Poboljšanje će vas ohrabriti i da više izlazite, pa će se samci upustiti u udvaranja.

KARIJERA: Verovatno će vas podržati komunikativni i otvoreni ljudi jer će uvideti vaš trud. Biće vam drago, premda ćete osećati blage posledice stresova. Sad možete raditi malo lakše i bez pritiska. Oslonite se na one koji vas podržavaju.

ZDRAVLJE&SAVET: Opustite se pomoću joge.

BIK

LJUBAV: Postaćete mirniji i zadovoljniji. Čitaćete misli i osećanja partnera. Zato ćete pričati samo o bitnim temama. Ljubav će vam verovatno biti uzvraćena na lep način. Oni koji su još sami biće zanimljivi drugima i rado pozivani u društvo.

KARIJERA: Nakon što ste možda morali da pognete glavu, prepoznaćete da dolazi vreme za borbu. Sve ste spremniji da jasno i glasno izrazite svoj stav, a ako se neko sa njim ne slaže, vi ćete izneti argumente. Nećete odustati sve dok se ne potigne kompromis.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste.

Nedeljni horoskop od 17. do 23. avgusta 2020: Blizanac zavodi, nov posao za Strelca, Vaga pod velikim stresom
Nedeljni horoskop od 17. do 23. avgusta 2020: Blizanac zavodi, nov posao za Strelca, Vaga pod velikim stresom

BLIZANCI

LJUBAV: Zamišljaćete se u ulozi velikog zavodnika/zavodnice, ali prilika za to biće više u vašoj mašti nego u stvarnosti. Ipak, ono što ulovite, biće dobro. Zato se doterajte se i izađite među ljude. Samo neka vaša očekivanja budu malo realnija.

KARIJERA: Na radnom mestu biće sve više događaja. Ne samo na temu redovnih zadataka, nego će se aktivirati i događaji povezani sa ljudskim odnosima, uslovima rada, uslugama koje dobijate ili pružate. Neki će biti pretrpani poslom.

ZDRAVLJE&SAVET: Napravite bolji plan i red. Potom ga primenite.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.