Home Nedeljni horoskop NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. APRILA 2017: Rak spreman da rizikuje,...

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. APRILA 2017: Rak spreman da rizikuje, finansijske brige za Devicu, nove mogućnosti za Bika

84
0
Nedeljni horoskop od 31. jula do 6. avgusta 2017

Nedeljni horoskop od 17. do 23. aprila 2017: Vodolija, Bik i Ribe će biti najuspešniji tokom ove sedmice a šta vaš znak očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Nećete baš biti u najboljoj ljubavnoj formi. Ponekad ćete se čak osećati frustrirano, ali to ćete vrlo brzo zaboravljati. Ponašaćete se nemarno i nekonvencionalno. Druga strana neće vas uvek razumeti. Objasnite svoja raspoloženja, ali ne predetaljno. KARIJERA: Pred vama je nedelja povećanih kretanja. Mnogi će putovati u drugi grad zbog posla. Sve to će vas osvežiti i probuditi nove ideje kako da unapredite ono što radite. Biće i onih koji će s lakoćom razmenjivati nove informacije sa saradnicima. ZDRAVLJE&SAVET: Proverite stanje svog auta.

BIK

LJUBAV: Bićete veseli zbog stvari koje su vam drage. Uslediće prijatne zabave bez previše pompe, kao i opuštenost u krugu dragih vam osoba. Činiće vam se da je sve moguće. Bićete otvoreni i imaćete poverenja u one koji vas vole. Zadovoljstvo je tu. KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti. Odgovori na pre postavljena pitanja verovatno će stići. Sve vas to usmerava na daljnji rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, ali i znanje. Kontaktiraćete mlade saradnike. ZDRAVLJE&SAVET: Potreban je oprez u saobraćaju. Dnevni horoskop za 26. februar 2017

BLIZANCI

LJUBAV: Verovatno ćete imati potrebu da se malo distancirate od voljene osobe ili će vaše ljubavno raspoloženje splasnuti. Ipak, jednako ćete ostati raspoloženi za zabave, pa će izlazaka biti. Ipak, odnosi koje ćete stvarati ostaće na površnom nivou. KARIJERA: Bićete efikasniji u obavljanju poslova, ali nisu nemoguće oštre reči. Moglo bi se dogoditi da vas pogrešno protumače ili pogrešno shvate. Zato se potrudite da budete što jasniji ili ne objašnjavajte ništa kad baš ne morate. Radite po pravilima. ZDRAVLJE&SAVET: Budite oprezni u saobraćaju.

RAK

LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života povremeno ćete morati da odložite neki ljubavni susret. Potrudite se da nekim poklonom pokažete pažnju partneru kako se ne bi osećao zapostavljeno. Samci će spajati lepo s korisnim. KARIJERA: Nakon postavljanja dobrih finansijskih temelja, nastavićete da gradite dalje. Mnogi će ovih dana preispitivati svoju listu poslovnih prioriteta i planova. Menjaće ono što im je na prvom mestu. Biće spremniji na određene rizike. ZDRAVLJE&SAVET: Istražite koji vam sport odgovara. Osobina kojom svaki znak osvaja srca suprotnog pola

LAV

LJUBAV: Biće malih ljubavnih briga koje će vam povremeno donositi neraspoloženja, ali ne takva da bi vam bilo teško. Uzmite to kao izazov koji vas oboje može podstaći da još više poboljšate svoj odnos. Samci će biti pomalo ukočeni. KARIJERA: Verovatno će vas svako malo nadgledati, ali vi ćete to ili zanemariti ili ćete se praviti ludi. Kontrolisanje nikad nije prijatno, ali ovog puta će se okrenuti u vašu korist. Dobićete dodatne bodove. Zato ne brinite previše. ZDRAVLJE&SAVET: Brinućete se zbog novca.

DEVICA

LJUBAV: Ljubavna rezignacija i neraspoloženje biće obeležja ovih dana. Distanca u emotivnim odnosima biće vaš odgovor na potrebe druge strane za nežnostima. Ipak, pokažite bar malo pažnje nekim poklonom kako vam kasnije ne bi bilo žao. KARIJERA: Niko ne voli da se bavi greškama, ali zaostatke ćete morati da rešavate. Radi se samo o sitnicama oko kojih se ne treba živcirati. Prihvatite to kao deo posla kroz koji treba proći da bi stigli do nečeg većeg i uzbudljivijeg. ZDRAVLJE&SAVET: Male finansijske brige.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.