Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 15. do 21. oktobra 2018: Lav se nabacuje kome...

Nedeljni horoskop od 15. do 21. oktobra 2018: Lav se nabacuje kome stigne, Strelac brine zbog para, Blizanac ima energije za dvoje

86
0
Nedeljni horoskop od 15. do 21. oktobra 2018
Foto: freepik.es

Nedeljni horoskop od 15. do 21. oktobra 2018: Veoma dobar period za Vage, Vodolije i Škorpije, a šta očekuje ostale horoskopske znake saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Bićete usmereni na nove ljude i nova poznanstva, ali i dalje postoji mogućnost provokacija, pa i rasprava koje vam ne idu na ruku. Radi se o tome da treba da pazite kako komunicirate. Zato se ne zalećite. Budite taktični i uviđavni. KARIJERA: Maštaćete o boljem poslu i većim preduzimanjima. Kad se trgnete brzo ćete se spustiti na zemlju. Važno je biti realan i postaviti ciljeve na zreo način. Oni koji u tome uspeju kretaće se prema dobrim rezultatima. Samo treba više strpljenja. ZDRAVLJE&SAVET: Budite taktični sa šefovima.

BIK

LJUBAV: Vaše ljubavne dogodovštine i lovačke priče postaće sve popularnije, a vi osoba bez koje se u društvu ne može. Svaki dan događaće se nešto što će vam buditi osećanja i činiti vaš privatni život ispunjenim. Bićete jako zabavni drugima. KARIJERA: U trenucima kad osećate povećan pritisak na temu rokova posla pozovite se na svoja prava. Tako ćete stvari usmeriti u pozitivnom pravcu i izbeći ćete nepotrebne rasprave. Ne zavaravajte se da vas vole, njima je do toga da vas koriste. ZDRAVLJE&SAVET: Imajte mere u svemu.
Nedeljni horoskop od 15. do 21. oktobra 2018

BLIZANCI

LJUBAV: Privlačiće vas mogućnost ljubavne veze s uglednom osobom, ali strasti vam neće dati mira da biste funkcionisali taktično. Vodićete u sebi jaku borbu između razuma i osećanja. Bilo bi bolje da se povedete za razumom, bar zasad. KARIJERA: Šta god da se nađe na dnevnom redu, vi ćete biti glavni pokretač jele stvari. Uz to će ići i određeni napori, pa i stresovi. Imaćete energije za dvoje, pa vam ništa neće biti teško. Vaši potezi dobiće na značaju, a vaš ugled će porasti. ZDRAVLJE&SAVET: Pazite da ne pregorite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.