Nedeljni horoskop od 14. do 20. novembra 2016: Astrolozi tvrde da će u nedelji pred nama Vodolija, Škorpija i Jarac biti najsrećniiji znaci. Saznajte šta vaš znak očekuje u nastupajućoj nedelji, piše ehoroskop.net.

 

OVAN

LJUBAV: Bićete sve skloniji skrivanju svojih pravih osećanja. To će katkad izazivati zbrku u odnosima jer drugima nećete biti jasni. Pazite da takvim stavom ne propustite dobru ljubavnu priliku ili da neko ne odustane od naklonosti prema vama.

KARIJERA: Ko god bude pokušao da vam prigovori, vi ćete mu odgovoriti. Nije idealno, ali ponekad nećete moći pomoći sebi. Oni koji su drugima šefovi biće na velikim iskušenjima. Oni koji imaju šefove, biće u malo manjim.

ZDRAVLJE&SAVET: Setite se svojih postignuća iz prošlosti.

devojka jesen

BIK

LJUBAV: Najbolje ćete se osećati kod kuće gde možete opušteno uživati u društvu osobe koju volite. Neki će ipak rado izlaziti i to uglavnom s prijateljima. Povremeno ćete poželeti da je malo više strasti, ali uvidećete da to zasad ne ide.

KARIJERA: Ponekad će vam se činiti da je oko vas previše ljudi s kojima morate da komunicirate, a vi biste trenutno najradije radili sami. Shvatite šta zapravo želite i šta možete pa nađite zlatnu sredinu. Kompromisi su katkada potrebni.

ZDRAVLJE&SAVET: Prihvatite kretanje kao dobru naviku za vaše zdravlje.

BLIZANCI

LJUBAV: Mirnoća koju ćete primećivati u emotivnim odnosima ponekad će vas zaista zabrinjavati. Prihvatite je kao priliku da unapredite svoje lične odnose ka filozofskim nivoima. Zbunjujuće jeste, ali može postati i zabavno.

KARIJERA: Izgledaće kao da idete malo nazad, pa tek onda napred. Tako bi se mogla opisati vaša radna nedelja ovih dana. Ipak, kad saberete sve, otišli ste barem jedan korak napred, a i to je nešto. Razmislite o poniznosti i skromnosti.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne možete ništa na silu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.