Home Nedeljni horoskop NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. NOVEMBRA 2017: Škorpija na pragu uspeha,...

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. NOVEMBRA 2017: Škorpija na pragu uspeha, Bik tačno zna šta hoće, Ribe imaju povećane šanse za ljubav

75
0
Nedeljni horoskop od 13. do 19. novembra 2017

Nedeljni horoskop od 13. do 19. novembra 2017: Ribe, Blizanci i Vodolija će se naći među srećnicima prema kojima će zvezde biti izuzetno naklonjene. Šta vaš znak očekuje u ljubavi, na poslu i kakvog ćete zdravlja biti u ovom periodu saznajte u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: U prvoj polovini sedmice još ćete morati da izdržite poneku frustraciju, a onda, od sredine nedelje počinje povoljnije razdoblje kad ćete sa svim izazovima lakše izlaziti na kraj. Zato se suzdržite i koji put partneru progledajte kroz prste. KARIJERA: Na poslu će vam uglavnom ići dobro. Štaviše, pojačaćete kontakte i više ćete se angažovati oko saradnika. Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani nekuda da rade. Izazovi će biti lepi i društveni. ZDRAVLJE&SAVET: Budite samo ono što jeste.

BIK

LJUBAV: Ako se nekom udvarate, budite diskretniji. Ako ste u vezi, prećutite kritiku partnera. Drugi deo nedelje donosi bolje ljubavne prilike, ali ne još takve da biste mogli da se razmašete. Idite korak po korak i budite strpljivi. KARIJERA: Efikasnost kojom ćete delovati na radnom mestu biće fascinantna. To je posledica toga što vi tačno znate šta hoćete, pa nema gubljenja vremena na suvišna razmatranja. Ipak, ponekad proradite ponešto i s drugima. ZDRAVLJE&SAVET: Dva para očiju vide više nego jedan.
Nedeljni horoskop od 13. do 19. novembra 2017

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete srećni što vas drugi razumeju. Otuda će porasti i poverenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lako će je sresti kroz svoju svakodnevnicu na sasvim uobičajenim mestima. Susreti su tu. KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osećate podstaknuće vas i na nova poslovna preduzimanja. Bićete spretni, konstruktivni, otvoreni, žedni izazova. Lako ćete se povezati s drugima, a posebno s onima koji ne rade u istom mestu gde i vi. ZDRAVLJE&SAVET: Razmislite o svojim željama.

RAK

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe iz svoje radne sredine. Neko vam je verovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane zadovoljne i mirne. KARIJERA: Neki će se okrenuti borbenom stilu. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treći će tražiti mogućnost rada negde sasvim daleko, ako može i na drugom kontinentu. Biće i onih koji će istraživati duhovno. ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste i sledite svoj put.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.