Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 11. do 17. marta 2019: Bik ima odlične ideje,...

Nedeljni horoskop od 11. do 17. marta 2019: Bik ima odlične ideje, Strelac presiguran u sebe, Rak ima udvarača na poslu

130
0
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

Nedeljni horoskop od 11. do 17. marta 2019: Vodolija, Ovan i Ribe su, prema procenama astrologa, 3 top pripadnika Zodijaka u ovom periodu. Šta očekuje svaki znak na polju ljubavi, posla i zdravlja saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Zajedno s voljenom osobom prolazićete zanimljiva iskustva u kojim će obe strane otkrivati ponešto novo. Shvatićete ne samo da se volite, nego i da delite mnogo toga zajedničkog. Samci će takođe biti otvoreni za nova iskustva. KARIJERA: Zaposleni u samostalnim profesijama verovatno će morati da rade prekovremeno. I ostali će dosta raditi, pa neće imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije. Uglavnom, većina stoji dobro jer imaju posla. ZDRAVLJE&SAVET: Ne zaboravite na redovan odmor i san.

BIK

LJUBAV: Mnogi će se predati brbljanju i uživaće ogovarajući. Neće im pasti na pamet da su i oni i njihova ljubav možda meta nečijeg tuđeg trača. Zato bi bilo najbolje prvo počistiti u svom dvorištu, a tek onda analizirati tuđ odnos. Razmislite. KARIJERA: Kad se čini da ne može bolje, vi ste onaj koji uverava sve druge oko sebe da može. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i sprovedite to u delo bez skretanja sa puta. Vaše ideje su odlične. ZDRAVLJE&SAVET: Možete pokrenuti brda.
Nedeljni horoskop od 11. do 17. marta 2019

BLIZANCI

LJUBAV: Malo ćete olabaviti i na opušteniji način ćete kako zavoditi, tako i uživati. Voljena osoba rado će s vama pričati, a to će vas još više zbližiti. Oni koji su još sami lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo početi neobavezno, ali biće i rasprava. KARIJERA: Pred vama se sada otvaraju nove mogućnosti i samo od vas zavisiće kako ćete ih iskoristiti. Gledajte pozitivno, nađite u sebi strpljenja i snage. Imate dovoljno veliko samopouzdanje i čini se da je ceo svijet vaš. Krenite. ZDRAVLJE&SAVET: Bavite se jogom i meditacijom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.