Nedeljni horoskop od 11. do 17. maja 2020: Riba uživa u ljubavi, Ovan na putu ka uspehu, Devica treba da pažljivije troši novac
Foto: freepik.es

Nedeljni horoskop od 11. do 17. maja 2020: Pred nama je nedelja puna uzbuđenja. Svi znakovi Zodijaka osetiće veliko olakšanje i pokretačku energiju. Pored različitih poslovnih izazova, biće dinamično i na ljubavnom planu. A kada je zdravlje u pitanju, vreme je da se svi aktiviramo i radimo na svojoj fizičkoj aktivnosti i jačanju imuniteta, piše mogujatosama.rs.

OVAN

Ljubav: Ovnovi će ove nedelje biti veoma raspoloženi za zabavu. Oni koji su u vezama, želeće da se što bolje provedu sa partnerom i vezu učine zabavnom, uzbudljivom i punom strasti, u čemu će i uspeti. Dok će slobodni Ovnovi svoju zabavu tražiti na internetu. Krajem nedelje moguće je zanimljivo poznanstvo ili pak iznenadni susret sa osobom iz prošlosti sa kojom duži period niste bili u kontaktu.

Posao: Pozitivna energija koju imate doprineće vašem putu ka uspehu kada je posao u pitanju. Bićete veoma motivisani za rad, javljaće vam se nove poslovne ideje koje ćete iskoristiti i primeniti na pravi način. Zbog izuzetnog truda koji ste do sada pokazali na poslu, a koji i dalje ulažete, bićete nagrađeni povišicom ili određenim bonusom. Ovaj nedelja pogodna je i za sklapanje novih poslova i ugovora sa drugim firmama. Finansijsko stanje biće poljuljano, ove nedelje trošićete više nego inače.

Zdravlje: Dobro se osećate, ove nedelje nećete imati nekih većih problema kada je zdravlje u pitanju.

BIK

Ljubav: Nedelja za zauzete Bikove, na ljubavnom planu, doneće sa sobom novine u vašem odnosu sa partnerom. Pokrenućete teme za razgovor koje do sada nikada niste, što će i vama i partneru veoma prijati. Za vikend možete da očekujete pojačanje seksualne energije. Slobodnim Bikovima su ove nedelje dobro postavljeni ljubavni aspekti tako imaju veliku mogućnost da za vikend upoznaju novu osobu ili pak da načine prvi korak i jave se onoj za koju su već duže zainteresovani.

Nedeljni horoskop od 11. do 17. maja 2020: Riba uživa u ljubavi, Ovan na putu ka uspehu, Devica treba da pažljivije troši novac
Nedeljni horoskop od 11. do 17. maja 2020: Riba uživa u ljubavi, Ovan na putu ka uspehu, Devica treba da pažljivije troši novac

Posao: Bikove očekuje jedna veoma zanimljiva nedelja na poslu. Nećete biti previše opterećeni poslom, ali ćete biti veoma komunikativni i željni da sa kolegama sa kojima radite razmenjujete određena iskustva i zabavljate se. Takođe, vaše samopouzdanje kada je posao u pitanju raste, svesniji ste sebe, tako da ćete ove nedelje preuzimati češće inicijativu i predlagati nove ideje za poslovanje vaše firme. Finansijsko stanje biće stabilno sa manjim izdacima za kupovinu stvari koje već duže priželjkujete.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

BLIZANCI

Ljubav: Blizanci koji su u vezama i brakovima ove nedelje biće veoma napeti što će uticati direktno na kvalitet odnosa sa partnreom. Svoju nervozu i napotost prenosićete na partnera, što će dovesti do čestih svađa. A slobodni u znaku Blizanaca su u potrazi za avanturom na koju će naići sredinom nedelje. Očekujte iznenadni poziv na sastanak.

Posao: Ova nedelja na poslu za Blizance biće puna uspona i padova. Ukoliko ove nedelje morate da obavite neke bitne sastanke i poslovne obaveze, zakažite ih za početak nedelje, jer ćete od srede biti veoma napeti i to može uticati na kvalitet obavljanja posla. Takođe, moguće su greške prilikom obavljanja poslovinh dužnosti, budite oprezni i sve prekontrolišite po dva puta.

Zdravlje: Smanjite stres nekom vama opuštajućom aktivnošću.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.