Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 10. do 16. juna 2019: Škorpija između ljubavi i prijateljstva, Rak diše punim plućima, Jarčevi uspešni u školi i na fakultetu

Nedeljni horoskop od 10. do 16. juna 2019: U ovom periodu najveću naklonost zvezda uživaće Ribe, Blizanci i Vage. Šta očekuje svaki horoskopski znak na polju ljubavi i posla, kakvog će zdravlja biti, kao i šta im astrolog savetuje saznajte odmah u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Verovatno ćete mnogo pričati s osobama suprotnog pola. To ipak ne znači da ćete na taj način povećati bliskost u odnosima. Biće mnogo različitih tema, ali sve će to izgledati kao grebanje po površini. Vaše srce će biti nekako prazno.

KARIJERA: Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu. Moguće je da će provokatori otići da rade negde drugde pa će svima biti lakše. Neki će morati da pozavršavaju zaostatke i to će im ići na živce. Nedostatak prave akcije u vama će izazivati monotoniju.

ZDRAVLJE&SAVET: Pogledajte dobar akcioni film.

BIK

LJUBAV: Malo po malo vi ćete svoje emotivne odnose postaviti u stanje blage distance. Nekako vam više neće biti toliko važno da razmenjujete nežnosti, nego tek toliko da se zna da ste zajedno. Ova površnost rezultat je nepovoljnijih tranzita ljubavnih planeta.

KARIJERA: Uslediće odgovori koje ste očekivali i sad nastavljate svoju borbu do kraja, odnosno do konačne pobede. Ove promene toliko će vas zaokupiti da katkada nećete videti ništa drugo. Ono što postignete na ovaj način će zaživeti.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki se sve više zanimaju za alternativu.

Nedeljni horoskop od 10. do 16. juna 2019

Nedeljni horoskop od 10. do 16. juna 2019

BLIZANCI

LJUBAV: Gde god budete izašli osećaćete se prijatno. Zabave će biti baš po vašoj mjeri. Oni koji su još možda sami neka prihvate svaki poziv, pa makar u početku i ne izgledao obećavajući. Ubrzo će shvatiti da im ljubav otvara vrata. Sve je moguće.

KARIJERA: Malim koracima napredovaćete u jedinstvenim znanjima. To će zapravo ići kroz praktičan rad. Uživaćete u otkrivanju i spoznajama, a neretko ćete s oduševljenjem pričati šta ste shvatili. Oni koji uče verovatno će biti uspešni.

ZDRAVLJE&SAVET: Odbacite sve predrasude, jer vas one koče.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.