Nedeljni horoskop od 10. do 16. februara 2020
Foto: freepik.es

Nedeljni horoskop od 10. do 16. februara 2020: Sreća i prilike za uspeh se u ovom periodu najviše smeše Vagama, Ovnovima i Škorpijama, a šta očekuje svaki znak ponaosob na svim životnim poljima saznajte odmah u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Vaša znatiželjna priroda postaće malo umerenija, a vi na neki način mirniji. Barem kada se radi o ljubavi. Više vam neće biti važna zanimljiva dešavanja nego ćete uspeti da uživate u sasvim malim i običnim situacijama. To je zrelost, bilo para, bilo osobe.

KARIJERA: Istraživači će dobiti novi vetar u leđa. To će ih podstaći da rade još predanije. I umetnici će istraživati nove načine izražavanja. Svi ostali na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti, a njihova intuicija biće im najbolji vodič.

ZDRAVLJE&SAVET: Raste vaše interesovanje za alternativu.

Nedeljni horoskop od 10. do 16. februara 2020: Novi poslovni izazovi za Strelca, Devici predstoji kraći put, strastven period za Ribe
Nedeljni horoskop od 10. do 16. februara 2020: Novi poslovni izazovi za Strelca, Devici predstoji kraći put, strastven period za Ribe

BIK

LJUBAV: Porodični izazovi će dobrim delom zaokupiti vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice s tim da će im odnos sa voljenom osobom malo zapeti. Samci će ostati kod kuće.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, primetićete da postajete sve kreativniji. Zbog toga ćete početi da radite sa više zadovoljstva. Vaše ideje biće dobro prihvaćene od strane mladih osoba. Neki će dobiti priliku za nastup ili prezentaciju pred publikom.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za prijatna poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu. Zato smanjite svoja ljubavna očekivanja. Nije loše, ali sećate se i boljih dana. Oni u vezama biće uglavnom dobro.

KARIJERA: Predlagaće vam mnogo toga, ali vi sami nećete moći da utičete na stvari. Osećaćete se kao posmatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte i pažljivo slušajte. Čitajte između redova. Ono što sada ne ide, ići će kasnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Svaki dan nađite nešto što vas raduje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.