Uskoro počinje sezona Blizananaca: Ovo su stvari koje treba da uradite od 21. maja da bi vam ovaj period bio uspešan
Uskoro počinje sezona Blizananaca: Ovo su stvari koje treba da uradite od 21. maja da bi vam ovaj period bio uspešan

Nedeljni horoskop od 1. do 7. jula 2019: U prvoj julskoj nedelji najveće šanse za sreću i uspeh imaju Lav, Ribe i Rak. Šta nam zvezde donose na samom početku meseca saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za lepa poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu. Zato smanjite svoja ljubavna očekivanja. Nije loše, ali sećate se i boljih dana. Oni u vezama biće uglavnom dobro.

KARIJERA: Predlagaće vam mnogo toga, ali vi sami nećete moći da utičete na stvari. Osećaćete se kao posmatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte i pažljivo slušajte. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Svakog dana nađite nešto što vas raduje.

BIK

LJUBAV: Porodični izazovi će dobrim delom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodicom, s tim da će im odnos s voljenom osobom malo škripati. Samci će ostati kod kuće.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, primetićete da postajete sve kreativniji. Zbog toga ćete početi da radite s više zadovoljstva. Vaše ideje biće dobro prihvaćene od strane mladih osoba. Neki će dobiti priliku za nastup ili prezentaciju pred publikom.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste.

Nedeljni horoskop od 1. do 7. jula 2019
Nedeljni horoskop od 1. do 7. jula 2019

BLIZANCI

LJUBAV: Vaša znatiželjna priroda postaće malo umerenija, a vi na neki način mirniji. Barem kad se radi o ljubavi. Više vam neće biti važna zanimljiva dešavanja, nego ćete uspeti da uživate u sasvim malim i običnim situacijama. To je zrelost, bilo para, bilo osobe.

KARIJERA: Istraživači će dobiti novi vetar u leđa. To će ih podstaknuti da rade još predanije. I umetnici će istraživati nove načine izražavanja. Svi ostali na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti, a njihova intuicija biće im najbolji vodič.

ZDRAVLJE&SAVET: Raste vaše interesovanje za alternativu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.