Dnevni horoskop za 13. decembar 2020.
Dnevni horoskop za 13. decembar 2020.

PONEDELJAK, 11. maj

Lep aspekt Sunca iz Bika i Neptuna iz Riba nam može dati neka lepa osećanja i slogu. Saturn je krenuo retrogradno pa ako nismo dobro izvukli pouku iz prethodnih grešaka, sada nam sledi posledica ili prosto treba da krenemo iz početka. Mesec tranzitira kroz Jarca i pravi trigon sa Uranom iz Bika što nam može doneti iznenadne pozitivne prilike pa se naši neki planovi i ciljevi mogu realizovati ili pokrenuti.

U večernjim satima Merkur iz Bika prelazi u svoje prirodno sedište Blizanaca pa će komunikacija i mnoge osobine Merkura biti pokrenuti. Pojedine osobe se mogu osećati iscrpljeno i nemoćno. Venera i Neptun su i dalje u kvadratu pa mnoge situacije mogu biti nejasne i skrivene. Iscrpljene osobe mogu osećati kostobolju, mučninu, glavobolju i neobjašnjive bolove u telu, piše astrolog Željka Knežević.

UTORAK, 12. maj

Mesec je u Jarcu i sekstilu sa Neptunom iz Riba što je odlično za intuiciju, inteligenciju i dobro podnošenje problema koji vas muče. Zdravlje je mnogo bolje danas, kao i energija tako da nema potrebe da brinete. U nastavku Mesec pravi konjukciju sa Plutonom što nam daje jaku unutrašnju duboku transformaciju i jake instinkte koje svakako treba oslušnuti i prema njima postupiti.

Zatim Mesec pravi konjukciju sa Jupiterom što je pokazatelj zadovoljstva i na neki način blagostanja. Merkur iz Blizanaca će praviti trigon sa Saturnom iz Vodolije što mnogim osobama može doneti jednu jasnoću planova, ciljeva, marljivost i jasan razum. Biometerološke prilike i dalje mogu praviti problem hroničnim bolesnicima i meteropatama.

Treba da se strpe još samo malo: Ova 4 horoskopska znaka uskoro očekuje najbolji period za ljubav i romantiku u ovoj godini
Nedeljne astro prognoze od 11. do 17. maja 2020: Najvažnija planetarna dešavanja i njihov uticaj na nas
Nedeljne astro prognoze od 11. do 17. maja 2020: Najvažnija planetarna dešavanja i njihov uticaj na nas

SREDA, 13. maj

Mesec je prešao u Vodoliju gde će praviti kvadrat sa Uranom iz Bika što može doneti iznenadne sukobe sa majkom ili ženama uopšte pa treba paziti. Pojedinim osobama su mogući gubici povoljnih prilika i situacija. Zatim može biti naglašena depresija i razočaranje. Danas Venera kreće retrogradno sa 21. stepena Blizanaca pa treba dobro paziti da se neke tajne ne saznaju ili da se ulazi u tajne ljubavi, poslove.

Venera će biti retrogradna do 25. juna pa dobro obratite pažnju na sve skriveno. Danas Mars ulazi u Ribe gde mu je loša pozicija. Neki tajni napadi ili manipulacija kreće da se priprema. Ipak, iako je ovaj dan nosio velike preokrete, mnogi će dobro proći i uspeti da završe neke stvari i svoje planove.

Horoskop za Mars u Ribama: Saznajte šta očekuje svaki znak od 13. maja do 28. juna 2020. godine

ČETVRTAK, 14. maj

Mesec iz Vodolije pravi trigon sa Venerom koja je retrogradna u Blizancima pa se pojedinim osobama može vraćati neka bivša prilika, kako u ljubavi tako i u poslu. Jupiter danas kreće retrogradno u Jarcu i biće sve do 13.  septembra što ne donosi veliku štetu, jer on kada je i nalošije položen nije totalno negativan već opet daje neku nadu.

Sunce iz Bika pravi trigon sa Plutonom što će davati ogromnu energiju, veliku moć, otpornost, hrabrost pa bi bilo dobro da se iskoristi u svrsishodne ciljeve ili da se uradi nešto što ranije niste imali hrabrosti. Neka duboka unutrašnja transformacija se dešava.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.