Nedeljni horoskop

Nedeljne astro prognoze od 11. do 17. maja 2020: Najvažnija planetarna dešavanja i njihov uticaj na nas

PONEDELJAK, 11. maj

Lep aspekt Sunca iz Bika i Neptuna iz Riba nam može dati neka lepa osećanja i slogu. Saturn je krenuo retrogradno pa ako nismo dobro izvukli pouku iz prethodnih grešaka, sada nam sledi posledica ili prosto treba da krenemo iz početka. Mesec tranzitira kroz Jarca i pravi trigon sa Uranom iz Bika što nam može doneti iznenadne pozitivne prilike pa se naši neki planovi i ciljevi mogu realizovati ili pokrenuti.

U večernjim satima Merkur iz Bika prelazi u svoje prirodno sedište Blizanaca pa će komunikacija i mnoge osobine Merkura biti pokrenuti. Pojedine osobe se mogu osećati iscrpljeno i nemoćno. Venera i Neptun su i dalje u kvadratu pa mnoge situacije mogu biti nejasne i skrivene. Iscrpljene osobe mogu osećati kostobolju, mučninu, glavobolju i neobjašnjive bolove u telu, piše astrolog Željka Knežević.

UTORAK, 12. maj

Mesec je u Jarcu i sekstilu sa Neptunom iz Riba što je odlično za intuiciju, inteligenciju i dobro podnošenje problema koji vas muče. Zdravlje je mnogo bolje danas, kao i energija tako da nema potrebe da brinete. U nastavku Mesec pravi konjukciju sa Plutonom što nam daje jaku unutrašnju duboku transformaciju i jake instinkte koje svakako treba oslušnuti i prema njima postupiti.

Zatim Mesec pravi konjukciju sa Jupiterom što je pokazatelj zadovoljstva i na neki način blagostanja. Merkur iz Blizanaca će praviti trigon sa Saturnom iz Vodolije što mnogim osobama može doneti jednu jasnoću planova, ciljeva, marljivost i jasan razum. Biometerološke prilike i dalje mogu praviti problem hroničnim bolesnicima i meteropatama.

Treba da se strpe još samo malo: Ova 4 horoskopska znaka uskoro očekuje najbolji period za ljubav i romantiku u ovoj godini
Nedeljne astro prognoze od 11. do 17. maja 2020: Najvažnija planetarna dešavanja i njihov uticaj na nas

Nedeljne astro prognoze od 11. do 17. maja 2020: Najvažnija planetarna dešavanja i njihov uticaj na nas

SREDA, 13. maj

Mesec je prešao u Vodoliju gde će praviti kvadrat sa Uranom iz Bika što može doneti iznenadne sukobe sa majkom ili ženama uopšte pa treba paziti. Pojedinim osobama su mogući gubici povoljnih prilika i situacija. Zatim može biti naglašena depresija i razočaranje. Danas Venera kreće retrogradno sa 21. stepena Blizanaca pa treba dobro paziti da se neke tajne ne saznaju ili da se ulazi u tajne ljubavi, poslove.

Venera će biti retrogradna do 25. juna pa dobro obratite pažnju na sve skriveno. Danas Mars ulazi u Ribe gde mu je loša pozicija. Neki tajni napadi ili manipulacija kreće da se priprema. Ipak, iako je ovaj dan nosio velike preokrete, mnogi će dobro proći i uspeti da završe neke stvari i svoje planove.

Horoskop za Mars u Ribama: Saznajte šta očekuje svaki znak od 13. maja do 28. juna 2020. godine

ČETVRTAK, 14. maj

Mesec iz Vodolije pravi trigon sa Venerom koja je retrogradna u Blizancima pa se pojedinim osobama može vraćati neka bivša prilika, kako u ljubavi tako i u poslu. Jupiter danas kreće retrogradno u Jarcu i biće sve do 13.  septembra što ne donosi veliku štetu, jer on kada je i nalošije položen nije totalno negativan već opet daje neku nadu.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Sunce iz Bika pravi trigon sa Plutonom što će davati ogromnu energiju, veliku moć, otpornost, hrabrost pa bi bilo dobro da se iskoristi u svrsishodne ciljeve ili da se uradi nešto što ranije niste imali hrabrosti. Neka duboka unutrašnja transformacija se dešava.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.