Dnevni horoskop za 29. avgust 2020.
Dnevni horoskop za 29. avgust 2020.

Ova nedelja je vrlo neobična, intenzivna i nepredvidiva, kažu astrolozi

Početkom ove nedelje doživljavamo dve transformativne eklipse, a do kraja nedelje desiće se još jedna. Kada se ovakve eklipse dešavaju ne postoji ništa drugo što biste mogli da uradite osim da sednete i posmatrate šta se dešava.

Nedelja koja je počela sa 29. junom biće najteža za sledeća tri horoskopska znaka: Lava, Strelca i Jarca, piše Telegraf.rs.

Lavovi, u sred ste vrlo intezivnog i spiritualnog perioda

Udubljeni ste u svoja osećanja. Toliko ste duboko u tome da ste spremni da otkažete sve planove i provedete neko vreme sami. Ukoliko vam razgovor i socijalizacija oduzimaju energiju, slušajte šta vam podsvest poručuje i okružite se tišinom. Procesuirate više spiritualne energje nego obično, a možda doživljavate i transformaciju. Ova energija je prelepa, jaka i vrlo intimna. Uredu je ako niko ne razume kroz šta prolazite. Neke stvari moraju da budu urađene.

Strelci, učite šta će u životu da vam ostane, a šta će da ode

Srećete se sa neočekivanom promenom. Postoji šansa da je nešto što vam je bilo važno napustilo vaš život, a vi i dalje analizirate šta je ostalo iza. Ne očekujte da ćete se nakon ovoga vratiti brzo u normalu. Ne treba da se ponašate kao da se ništa nije dogodilo i da pritiskate sebe da nešto prevaziđete kada još uvek niste spremni. Ove nedelje dajte sebi dozvolu da se osećate kako se osećate jer u tome nema ničeg lošeg.

Jarci, menjate se brže nego što to svet oko vas može da podnese

U poslednjih nekoliko godina vaš život se mnogo promenio. Zapravo, verovatno se sada osećate kao druga osoba. Možda vas poslednje iznenađenje čeka pred kraj nedelje tako da se spremite na neočekivano. Sigurno će vam biti neprijatno, ali setite se da vas univerzum sprema za uspeh o kojem ste oduvek sanjali. Ovaj uspeh može da se desi na putu na kojem nikada niste mislili da ćete se naći. Možda vam na početku sve bude delovalo kao neuspeh, ali verujte svom putu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.