Izdržite, biće bolje naredne sedmice: Za ova 3 horoskopska znaka ovo je najgora nedelja u životu
Izdržite, biće bolje naredne sedmice: Za ova 3 horoskopska znaka ovo je najgora nedelja u životu

U astrologiji nekada dobijate, a nekada gubite i to je deo prirodnog kruga koji se odvija pred nama

Kada god se nađete u izazovnom periodu treba da znate da se uvek na kraju tunela nalazi svetlost. Istina je da će nedelja koja je počela sa 9. martom biti posebno teška za sledeća tri horoskopska znaka: Ovnove, Vage i Vodolije.

Ovnovi- Pokušavate da postignete škakljivu ravnotežu u svom životu

Postoje dve strane vaše ličnosti i one se bore za prevlast. S jedne strane ste duhovno biće koje želi da se oslobodi svog ega i želje za materijalnim uspehom. S druge strane motivisani ste da pobedite i da se čuje za vaše ime. Ukoliko se previše oslonite na jednu stranu bićete iscrpljeni i obeshrabreni. Radite na poštovanju svoje lepote koja nikada neće zavisiti od toga da li ćete pobediti ili izgubiti. Ono što radite u vašem fizičkom carstvu ima moć da ovaj svet učini boljim mestom. Znajte da su vam vaše obe strane potrebne.

Vaga – Ovo je vreme kada treba da iscelite svoj duh duboko iznutra

Svaka Vaga ima jedan veliki oklop koji nosi sa sobom. Ipak, ako ste otkrili svoje strane onda više nećete moći da sakrivate svoju tamnu stranu koju toliko želite da sakrijete. Istina je da vaši strahovi grade planine od sitnica. Zapamtite da vaša snaga nema mnogo uticaja na to da li ćete iskusiti strah. Ima veze sa saznanjem da se od nečega plašite. Izaberite opciju da budete hrabri pa čak i onda kada biste od negde najradije pobegli.

Vodolija – Vaše emocije su napete i non stop se menjaju

Mnogo je lakše da ućutkate svoje emocije i idete polako dan za danom. Ali, da li ste svesni koliko život može da vam postane dosadan ukoliko zatvorite svoje srce. Emocije su riskantna stvar. One mogu da nas saseku, razočaraju i potpuno “oduvaju”. Takođe, mogu da nas transformišu, uzdignu u nebesa i učine nas da budemo najbolja verzija sebe. Dozvolite sebi da budete ono što vaše srce želi da budete. Vi ste ljudsko biće, niste robot. Provedite ovo vreme diveći se koliko čovekova nesavršenost može da bude savršena.

telegraf.rs 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.