Veliki ljubavni horoskop za oktobar 2017
Veliki ljubavni horoskop za oktobar 2017

Veliki ljubavni horoskop za oktobar 2017. godine Ljubavne dileme, strasti i emotivna dinamika – evo kakvu nam ljubavnu priču mesečni horoskop predviđa za oktobar 2017!

OVAN

Nakon skoro godinu dana boravka u kući parova Ovna, Jupiter ide dalje. Stvari će se polako poslagati na svoje mesto i sve se vraća u normalu.

Ali za sada još uvek ima prostora za akciju – i to za puno akcije! Jupiter, Sunce i Merkur su u kući parova Ovna u prvoj dekadi oktobra 2017. godine.

Sunce tu ostaje do 23. oktobra, a Merkur do 17. oktobra. U kuću parova Ovna 14. oktobra stiže Venera, a Mars 22. oktobra. U vašoj kući parova je dosta gužve, a većim delom oktobra vladar te kuće, Venera, je u konjunkciji s Marsom.

Biće izazova, promena, napetosti koje dolaze izvan, čak i sukoba. Sve je to uzbudljivo, ali i zamarajuće. Najviše harmonije i sreće u ljubavi imaćete u periodu od 14. do 22. oktobra, piše Tarot horoskop.

PROČITAJTE JOŠ: MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017 Ovnovima prosperitet, Bik pred ljubavnim izazovom, Blizanac upoznaje srodnu dušu, Rak puca od obaveza

Veliki ljubavni horoskop za oktobar 2017
Veliki ljubavni horoskop za oktobar 2017

BIK

Oktobar 2017. godine donosi novosti, jako dobre novosti! 10. oktobra Jupiter, Velika Sreća, trijumfalno ulazi u kuću parova Bika, gdje ostaje do novembra 2018. godine.

Pred vama je period od godine dana u kojem će vaš ljubavni život cvetati i imaćete više sreće. Prvi znakovi povoljnog Jupiterovog utjecaja mogu se pokazati već u zadnjoj dekadi oktobra.

Tada sjajna konjunkcija Sunce – Jupiter u kući parova Bika donosi intenzivnu aktivnost na ljubavnom polju, strast, romantiku i pustolovine.

BLIZANCI

Jupiter u oktobru 2017. godine napušta kuću erotike Blizanaca u kojoj je boravio više od godine dana, od septembra prošle godine.

Ipak, ta kuća je i ovaj mesec aktivna, budući da kroz nju prolaze Sunce, Merkur, Venera i Mars. To znači da imate isti apetit i potrebu za ljubavi i ljubavnim iskustvima.

Pred vama je puno mogućnosti, ali okolnosti mogu biti promenjive i mogu stvarati dosta nemira. Pazite, iskušenja su pred vama tokom oktobra.

Nisu sve prilike zaista prilike! Ako izbor bude pogrešan, Saturn, smešten u kući parova Blizanaca (i bez podrške Jupitera koju je do sada imao), delovaće i daćw vam mira tek kada ode u drugu kuću, a to je krajem godine…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.