Dnevni horoskop za 3. oktobar 2017 Vreme pravo prolećno, možemo i da zaboravimo da smo već zakoračili u jesen, Pluton iznad nas aktivan, pa danas obratite pažnju na neke bitne razgovore,

Dnevni horoskop za 3. oktobar 2017 Vreme pravo prolećno, možemo i da zaboravimo da smo već zakoračili u jesen, Pluton iznad nas aktivan, pa danas obratite pažnju na neke bitne razgovore, mogli biste lepe rezultate da ostvarite ako se skoncentrišete i date sve od sebe da vas sagovornih shvati i prihvati vaše sugestije.

Dan može biti i fatalan što se tiče emotivnih ili sudbinskih susreta, moguće je da konačno raspravite nešto sa vašim partnerom, neke veze koje kratko traju a nemaju budućnost bi baš danas mogle da se reše ili da se bar krene u nihovo rešavanje.

Pazite da nekoga ne povredite, danas nećete birati reči kada je vaša odluka u pitanju.

Ljubomora, posesivnost… i to je naglašeno u ovom periodu, pa ako do toga dođe smirite se, razgovarajte sa partnerom, ako osetite da vas voli, da je sve OK, zaboravite na ta osećanja i uživajte u onome što imate, piše danasnji-dnevni-horoskop.com.

Ovan

POSAO

Situacija na poslovnom planu, ma koliko da vas nervira, je stabilna. Borili ste se da se dokažetei sada odlučujete da okrenete drugi list. Danas
zaboravite na posao, vikend je, uživajte!

LJUBAV

Zasigurno osećate novi upliv energije koji vas navodi na novi okršaj. Nova ljubavna ponuda vas koleba, a stara ljubav vas isprobava.

ZDRAVLJE

Više se odmarajte.

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017

Dnevni horoskop za 3. oktobar 2017
Dnevni horoskop za 3. oktobar 2017

Bik

POSAO

Danas možete imati dobitak. Nemojte se u napred brinuti jer možete doneti pogrešan zaključak. Rasprave vam neće nikakvu korist doneti.Budite strpljivi.

LJUBAV

Prevelike brige vam danas nisu potrebne. Vaš partner očekuje više osećanja. Slobodni Bikovi će danas biti spremni na akciju.

ZDRAVLJE

Odlično.

Blizanci

POSAO

Spremni ste da idete u susret novim izazovima. Stari kontakti će pokušati da dopru do vas. Želite da konačno vidite pravo stanje svih predhodnih
napora.

LJUBAV

Ljubav vam je verna, ali po malo gubi strpljenje. Ne slušajte nijednu osobu rođenu u znaku Vage za savet, naročito ne ljubavni.

ZDRAVLJE

Problemi sa disajnim putevima.

Rak

POSAO

Spremni ste na nove izazove, pa ćete se maksimalno za njih pripremiti. Sve dok vas niko ne sputava osećaćete pravo blagostanje.

LJUBAV

Veoma ste lepi i sebi i drugima i osećate se nekako slobodno. Partner vas obožava, dok će slobodni Rakovi biti na meti posmatrača.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.