Home Mesečni horoskop Mesečni horoskop za septembar 2018: Početak divne romanse za Devicu, nepredviđeni troškovi...

Mesečni horoskop za septembar 2018: Početak divne romanse za Devicu, nepredviđeni troškovi za Raka, haos kod Vodolije

226
0

Mesečni horoskop za septembar 2018: Mesec septembar započeće konjukcijom Venere i Jupitera, što će mnogima doneti sreću.

Tu su i značajni aspekti koji će biti prisutni tokom ostatka meseca, a koji bi mogli da utiču na nagle, ali korenite promene u životu mnogih, piše Stil. Pronađite svoj znak i pročitajte svoj mesečni horoskop za septembar 2018!

Ovan

Vladalac vašeg znaka Mars uticaće na sve prema čemu osećate strast, ali na vaše prihode, pa ćete svu energiju umeriti na ova polja i pritom zanemariti i ugroziti čak i veze sa ljudima do kojih vam je jako stalo. Borićete se za ono za šta verujete da vam pripada, ali trebalo bi više pažnje da obratite na odnos sa partnerom. Dovoljno je da se malo potrudite, i svi odnosi sa bliskim ljudima funkcionisaće kako treba. U drugoj polovini meseca, bićete željni slobode, što se partneru neće dopasti, pa bi moglo da dođe do konflikta i drastične promene, ako ne i kraja vašeg odnosa. Slobodni Ovnovi mogu ovog meseca da se nadaju poznanstvu sa osobom sa kojom će se odlično slagati. Što se zdravlja tiče, trebalo bi da obratite više pažnje na ishranu – previše masne i začinjene hrane loše će se odraziti na kardiovaskularni sistem.

Bik

Bikov mesečni horoskop za septembar predviđa dosta samoće. Delimično ćete za to biti sami krivi, jer ćete odbijati društvo, zabavu i pomoć oko projekata koji vam oduzimaju većinu vremena. Želite da sve obavite na vreme, što je veoma pohvalno, ali nemojte čitav život i sve odnose sa ljudima da žrtvujete radi posla. Ipak, zvezde su vam spremile prosperitet na poslovnom planu tokom septembra. Tokom druge nedelje meseca, Venera u Škorpiji će uticati na to da se svi potencijalni problemi u društvenim vezama završe kompromisom, ali moraćete da pazite na odnose sa članovima porodice, partnerom i najbližim prijateljima. Takođe, može doći do problema sa vlasništvom nekretnine, zemljišta i slično. Sa trećom nedeljom septembra dolaze i novi problemi kod kuće, koje ćete rešiti samo uz jake nerve i spremnost na kompromis.

Blizanci

Vaš vladalac Merkur izlazi iz Lava, prolazi kroz Devicu i na kraju septembra ulazi u Vagu, što znači da će vam tokom gotovo celog meseca u prvom planu biti porodični život. Mladi mesec će vam doneti mogućnosti za nove početke i veoma dobar period da dobro razmislite o svojim planovima i opcijama sa ljudima s kojima ste bliski. Tokom druge nedelje septembra dolaze teški aspekti na emotivnom polju – ljubavna veza doći će pod znak pitanja i stvari uopšte neće biti lake. Uticaj planeta teraće vas da stremite ka slobodi i samoći, poručuje mesečni horoskop za septembar. Što se karijere tiče, iznenadiće vas neočekivana prilika za profesionalno dokazivanje, što može da vam donese lepe prihode. Generalno, savet je da ne donosite impulsivne odluke. Kada je zdravlje u pitanju, potrudite se da unosite više voća i povrća, to će vam pomoći da ojačate imunitet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.