Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 13. avgust 2018. Ovan da krene u akciju, Bik...

Dnevni horoskop za 13. avgust 2018. Ovan da krene u akciju, Bik trpi kritike, Blizanci snalažljivi, Rak ima zanimljive poslovne ponude.

64
0
Dnevni horoskop za 12. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 12. septembar 2020.

Dnevni horoskop za 13. avgust 2018.  Lav odlično, Devicama glavobolja, Vaga pred izazovom u ljubavi, Škorpija neumerena, Strelac bez razumevanja za partnera, Jarac gubi veru u ljubav, Vodolija dobro, Ribe da izbegavaju sukob sa dragom osobom.

Ne dozvolite da vas ijedan posao dočeka nespremne, da bilo šta ostane a da nije završeno, danas je dan tokom koga možete mnoge stvari da skinete s vrata. Mars je u znaku Jarca, u znaku koji mu i te kako prija, pa očekujte dosta pozivitne energije, koju možete da iskoristite u komunikaciji sa drugima, kako poslovno, tako i na onoj lepšoj, privatnoj strani, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama i interesima. Na vama je da sprovedete u delo nečije ideje zarad zajedničkog interesa. LJUBAV Delujete zadovoljno. Kod vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da vam ugodi. Postoji dosta sličnosti koje vas povezuju. ZDRAVLJE Problemi sa urinarnim putevima.
Dnevni horoskop za 13. avgust 2018. 
Dnevni horoskop za 13. avgust 2018.

Bik

POSAO Neko kritikuje vaš stil ili način rada, ali nema razloga da reagujete sujetno. Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici. LJUBAV Važno je da vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na vaše emotivno zadovoljstvo. Pokažite zahvalnost za ono sto dobijate. ZDRAVLJE Nervozni ste.

Blizanci

POSAO Delujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osećate i dodatnu odgovornost za svoje postupke. Imate utisak da se od vas očekuje mnogo više. LJUBAV Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja. Partner pažljivo analizira vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor i nečije primedbe zarad boljeg uzajamnog razumevanja. ZDRAVLJE Dobro se osećate…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.