Nedeljni horoskop od 7. do 13. oktobra 2019.
Foto: freepik.es

Mesečni horoskop za novembar 2018: U nastavku saznajte šta vam ZVEZDE spremaju za mesec NOVEMBAR, piše mogujatosama.rs.

OVAN

Za sve vas koji ste rođeni u znaku Ovna, dolazi poslovni period u kome ćete morati malo više da se pomučite, nego inače. Vaša energija, koju inače imate i više nego ostali ljudi, sada vam neće biti na zavidnom nivou. Imaćete utisak da je sve usporeno, da se isti poslovi obavljaju više puta, i da vas stalno nešto koči i ometa. Ne brinite, ukoliko budete imali strpljenja i razumevanja, i ne bude se libili da potražite pomoć kolega, dobri rezultati neće izostati. I ne samo to, bićete nagrađeni za svoj trud i rad, ili kroz povišicu, ili kroz napredovanje u karijeri. Videćete da nekada ne treba brzati, da treba spustiti loptu i prihvatiti stvari onakvim kakve jesu.

Za razliku od polja posla i karijere, na ljubavnom planu će stvari ići dobro. Ukoliko ste u vezi ili braku, sada je prava prilika da razmislite o koraku dalje, bilo da je to ulazak iz veze u brak, bilo da je to proširenje porodice. Lepe stvari vas očekuju, i ne dvoumite se da napravite korak napred. Vas koji ste slobodni, očekuje pomalo buran društveni život u narednom periodu. To je odlično, jer iz mase ljudi koji će vas okupirati narednog meseca, izdvojiće se i neka zanimljiva osoba. Zato budite otvoreni, krećite se što više i ne odbijajte pozive za druženje!

Pripazite na zdravlje, posebno na viruse i prehlade. Jačajte imunitet zdravom hranom, vitaminima i opuštanjem, kad god za to imate vremena.

BIK

Bikovima je u mesecu novembru fokus na karijeri i poslu, mnogo više nego na ljubavnom životu i porodičnim odnosima. Sada je prilika da ostvarite određene poslovne planove koje ste zamislili, što će vam se i finansijski isplatiti. Planete su na vašoj strani, kada je posao u pitanju, i iskoristite to. Možda ćete morati da uložite mnogo veći trud nego inače, ali nemojte da vas to sputava, prosto se nekada morate i odreći nečega, zarad viših ciljeva. Ovo je odličan period da rešite sve svoje dugove, ukoliko ih imate, i da naredni period krenete bez takvog tereta, jer će doći idealan period za investicije.

Kada je u pitanju ljubavni život Bikova, on će u narednom mesecu biti poprilično buran. Ukoliko ste u vezi, sada je prilika da malo više obratite pažnju na to da li je to prava stvar, jer će vam se konačno neke stvari iskristalisati. Veze koje imaju budućnost, opstaće, dok ove druge bolje da prekinete što pre, jer će se krajem meseca ukazati zanimljiva prilika slobodnim Bikovima. U svakom slučaju, važno je da se što više družite i krećete među ljudima, jer su tu prilike da upoznate nekog novog, velike. To može biti preko prijatelja, ili preko kolega, zašto da ne. Bikovi koji su u braku, treba da svom partneru konačno pokažu nežnost, i porade na emotivnom životu, jer je jako važno da se partner u ovom periodu ne oseti zapostavljenim.

Zdravlje nije loše, ali i moglo da bude bolje. Razmislite o detoksikaciji, u ovom periodu, kada su virusi veoma aktuelni, probajte da rasteretite organizam, kako bi vam imunitet bio dobar.

Mesečni horoskop za novembar 2018
Foto: freepik.es

BLIZANCI

Blizanci će u narednom mesecu biti fokusirani na ostvarenje svojih poslovnih ciljeva.. Ipak, moraju biti oprezni, jer sada nije period da previše ističu svoj lični stav, i ulaze u neke rasprave. Važna je saradnja sa kolegama i partnerima, timski rad, jer će jedino tako i doći do pravih rezultata. Dakle, prilagodite se ljudima i situacijama u narednom periodu, i takođe, pomozite drugima koliko god možete. Budite oprezni u periodu retrogradnog Merkura, od sredine novembra, posebno kada je komunikacija sa saradnicima u pitanju. Ukoliko pogledate širu sliku, rezultati neće izostati.

Ljubavni život će za sve pripadnike ovog znaka biti zanimljiv. Neće tu ići baš sve tako lako, ali sve je do vas. Ukoliko ste zauzeti, imaćete brojne dileme i nesigurnost, kada je u pitanju vaš izbor partnera. Konfuzija može potrajati, ali će se na kraju sve pokazati kako jeste, i kako treba da bude. Verujte svojoj intuiciji, ona će vas voditi do pravog odgovora. Ako ste slobodni, postoji velika šansa da sretnete zanimljivu osobu u krugu vaših prijatelja, ili već onim društvenim krugovima u kojima se krećete. To može vrlo verovatno biti i neka osoba iz inostranstva, što bi za vas bio dobar izbor.

Zdravlje vam u narednom periodu može biti pomalo ugroženo, posebno krajem meseca novembra, usled malo većeg stresa i nervoze. Zato umesto lekova, trudite se da se opuštate i nađete mir.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.