Dnevni horoskop za 2. decembar 2019: Jarac ambiciozan, Bik srećan u ljubavi, Vagi osetljivi nervi
Dnevni horoskop za 2. decembar 2019: Jarac ambiciozan, Bik srećan u ljubavi, Vagi osetljivi nervi

Dnevni horoskop za 14. oktobar 2018: Ovan odgovoran, Bik neraspoložen, Blizanci naivni, Rak u dilemi, Lav pravi klan, Devici prija usamljenost, Vaga ima nepristojnu ponudu, Škorpija opuštena, Strelac zarađuje, Jarac nema konkurenciju, Vodolija lider, a Ribe neorganizovane. Ovo je današnji dnevni horoskop za 14. oktobar 2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Ako želite da preuzmete više odgovornosti, ovo je definitivno vaš dan. Danas ste vi ti koji birate. Da li ćete samo statirati ili ćete se pokrenuti i držati sve konce u rukama?

Ljubav

Imate podeljena osećanja prema jednoj osobi. Osećate privlačnost, a istovremeno se dvomite oko toga da li je to dobar izbor za vas.

Zdravlje

Nije loše, ali malo više fizičke aktivnosti ne bi bilo na odmet.

Dnevni horoskop za 14. oktobar 2018

BIK

Posao

Danas niste u radnom raspoloženju. Neki to mogu da primete i da vam nabijaju na nos. Ali ne obazirite se, već imate dovoljno kredita za zasluge.

Ljubav

Karmička priča na pomolu. Neko nov se javlja na horizontu i simpatije su obostrane. Osećate uzajamnu privlačnost, i to vas tera na akciju.

Zdravlje

Mogući problemi sa vaskularnim sistemom.

BLIZANCI

Posao

Previše posla vas je sačekalo, pošto je neko drugi zaobišao svoje zadatke. U suštini, nameću vam se nove obaveze za istu platu. Ali vi niste naivni, kažite jasno i glasno šta vam smeta.

Ljubav

Ušli ste u raskorak sa partnerom i ne možete da se dogovorite u vezi sa sitnicama. Ne postoji loša namera, samo nedostatak komunikacije. Napravite kompromis.

Zdravlje

Solidno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.