Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 13. oktobar 2018: Vagu čeka ljubav, Ribe rizikuju, nagrada...

Dnevni horoskop za 13. oktobar 2018: Vagu čeka ljubav, Ribe rizikuju, nagrada za Bika

75
0
Nedeljni horoskop od 19. do 25. novembra 2018

Dnevni horoskop za 13. oktobar 2018: Ovan vedrog duha, Bik čeka nagradu, Blizancima potreban odmor, dobar dan za Raka, Lav nezadovoljan, Devica ide na put, Vagu čeka ljubav, Škorpija nema sna, Strelac nema para, Jarac usamljen, Vodolija zatvorena, Ribe rizikuju. Ovo današnji dnevni horoskop za 13.10.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Vaš vedar duh je jedina stvar koja će vas držati na površini danas. Ovo je dan pun nervoze, ali ćete zahvaljujući svom optimizmu i duhovitosti uspeti da izvučete više od očekivanog, poručuje dnevni horoskop za 13. oktobar 2016. godine.. Ljubav Partner vam pušta veliku podršku, uprkos nesuglasicama tokom prethodnih dana. Zdravlje Pad imuniteta.
Dnevni horoskop za 13. oktobar 2018

BIK

Posao Danas ste na poslju vi udarna snaga. Niko ne pruža toliko kao vi. Sledi nagrada na kraju dana. Ljubav Danas ste sebični i niko ne može da dohvati razloge. Partnera zabrinjava to što ste sve češće odsutni. Vreme je za razgovor. Zdravlje Problemi sa leđima.

BLIZANCI

Posao Vaše greške su vas skupo koštale, i već ste naučili lekciju. Ali niko ne ume da se izdigne iz pepela kao vi. Počinjanje ispočetka je nešto u čemu ste se već dovoljno usavršili, poput Feniksa. Ljubav Danas iz vas isijava posebna energija, i okolina to primeti. Veoma ste dopadljivi i šarmantni svima. Koliko će partner imati razumevanja za to? Zdravlje Potreban vam je odmor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.