Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop od 16. do 31. oktobra 2018: Škorpija se bezrezervno prepušta...

Ljubavni horoskop od 16. do 31. oktobra 2018: Škorpija se bezrezervno prepušta osećanjima, Vodolija srećna, Strelac sanjari

50
0
Kako da uzbudite svaki horoskopski znak i naterate ga da izgori od požude!
Foto: freepik.es

Ljubavni horoskop od 16. do 31. oktobra 2018: Skrivene strasti, zanimljiva poznanstva iz kojih se može izroditi nešto više i nove veze koje obećavaju – ovako bi se ukratko mogla opisati dešavanja na emotivnom planu u drugoj polovini oktobra 2018. godine. Saznajte šta očekuje vaš znak, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Mnogi će obnoviti tajno poznanstvo ili će biti u iskušenju da uspostave nešto slično. Pazite dokle idete. Neki će poverovati da su na pragu konačnog rešenja, ali pokazaće se da na tom odnosu treba još poraditi.

BIK

Vaš ljubavni život razvijaće se dobro pod uslovom da ne govorite po svaku cenu. Bez obzira na sve male zagonetke, ipak ćete biti puni vere i optimizma, pa tako i u svoju ljubav. Druga strana će vas dobro prihvatati.

BLIZANCI

Vi ćete sve više biti skloni popuštanju, kako prema nečijim udvaranjima, tako i u svemu ostalom. Zbog ovog drugog partner bi mogao da vam prigovori. Odredite pravac i cilj u kojem se razvija vaša veza.

RAK

Vaše društvo i dalje će vam biti sklono, pa ćete većinu slobodnog vremena radije provesti s prijateljem, nego s partnerom. Zbog toga bi on (ona) mogao da počne da vam prigovara. Nađite neki kompromis.
Ljubavni horoskop od 16. do 31. oktobra 2018

LAV

Ako očekujte telefonski poziv, verovatno ćete ga i dočekati. Isti će vas iskreno obradovati. Biće vam lakše. Osim dobre zabave, moguće je i da se ozbiljnije zagledate u još jednu osobu. Lavovi koji su u vezi biće vrlo bliski sa partnerom.

DEVICA

Imaćete snažan osećaj sigurnosti i poverenja u voljenu osobu. Činiće vam se da ovog puta sve može potrajati. Takođe joj lako možete objasniti gde škripi ili šta vas muči. Tako ćete još više poboljšati međusobni odnos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.