Blago njihovoj deci: Ova 3 horoskopska para biće najbolji roditelji

Ako ti i tvoj partner pripadate sledećim horoskopskim znakovima, spadate među superroditelje

Nema sumnje da su svi roditelji, bez obzira na horoskopski znak, rade svoj “posao” najbolje moguće i dete im je na prvom mestu. U krajnjoj liniji, ljubav prema detetu je iznad svega! Međutim, kao što smo svi više talentovani za nešto, a manje za nešto drugo, tako nekima i roditeljstvo ide s takvom lakoćom, bez sumnji, stresa i brige kao da su rođeni samo za to. A još kad se poklope zvezde i tvoj partner tako funkcioniše… Jer, astrolozi tvrde da postoje neke kombinacije horoskopskih znakova kod kojih su karakterne osobine najbolja pretpostavka za dobro vaspitanje. Kakva je situacija s tobom i tvojim dragim?

Rak i Blizanci

Ova dva znaka imaju dve stvari koje se savršeno nadopunjavaju i u ravnoteži su: oba su puna razumevanja i duhoviti su. Za vaspitanje deteta idealne su te obe karakteristike – stoga su kombinacija Raka i Blizanca sjajan roditeljski tandem.

Bik i Ribe

Ribe vole svoju decu iznad svega i često ih razmaze. Dobro je to što su Bikovi vrlo zreli, pouzdani i organizovani, pa svojom „suprotnošću“ nadopunjuju Ribu u podizanju djece. A za klince je to to win-win situacija i – naravno – uživaju!

Lav i Vaga

Lav je neverovatno ponosan na svoje potomke pa podstiče i potpomaže svaki talenat svog deteta. I Vaga želi da detetu stalno pokazuje nešto novo, ali bez preopterećivanja. Zbog toga su deca ova dva znaka jako pametna i željna znanja.

miss7.24sata.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.