Dnevni horoskop za 25. mart 2020.
Dnevni horoskop za 25. mart 2020.

Mesečni horoskop za maj 2019: Precizna majska astro prognoza za svaki znak

OVAN

Spremate se na daleki put i znate da taj put neće biti nimalo lak. Na sreću, ne idete sami ali to vam i nije neka uteha, idete sa osobom na koju ne možete baš da se oslonite. Na ovom putu ćete imati prilike da porazmislite o dosta toga što vam se izdešavalo i šta sve želite da promenite kod sebe, piše sajt Horoskopskiznakovi.com.

Posao vam je nekada bio veoma bitan, ali sada kada ste shvatili kako sve funkcioniše, nije vam više na prvom mestu. Nemate više toliko motivacije i volje da radite kao nekada zato što znate da napredovanje ne zavisi od toga, vaš talenat nije nimalo bitan, bitne su samo veze i poznanstva.

Krajem meseca su mogući problemi sa kukovima, moraćete što pre da idete na pregled kod specijaliste kako bi tačno ustanovili šta je rešenje vašeg stanja i šta je uopšte dovelo do toga. Ukoliko obavite sve preglede, lečenje će brže početi. Porodično imate problema sa koštanim oboljenjima i zato morate strogo da vodite računa o svemu što vam može ugroziti zdravlje.

BIK

Preveliki pritisak na poslu će trajati i ovog meseca. Imate previše radnih zadataka koje jedva postižete da uradite, i iz dana u dan ih je sve više. Pokušajte da neke zadatke prebacite na kolege koje nemaju toliko posla kao vi, pošto vas polako i sigurno stiže umor i počinjete da osećate posledice prevelikog obima posla.

Srešćete osobu koja vam je nekada bila veoma bitna i koju niste videli dugo vremena. Videli ste se svega nekoliko puta u prethodnih nekoliko godina u prolazu, ali niste imali vremena da popričate, niko nije hteo prvi da priđe zbog ponosa, ali ovog meseca će biti drugačije. Kada se budete sreli, biće kao da nikada niste prekidali kontakt, i pričaćete satima kako biste nadoknadili izgubljeno vreme. Ipak, nemojte dozvoliti da vam se ta osoba ponovo uvuče pod kožu, nije sve bilo sjajno u vašoj prošlosti, iako je više bilo lepih trenutaka. Sadašnjost i prošlost ne mogu da se porede, ništa više nije isto kao ranije, to morate da shvatite pre nego pokušate ponovo sa tom osobom, ako do toga uopšte dođe.

Potreban vam je odmor pošto ste preterali sa poslom i sada osećate posledice. Hroničan umor, nesanica i premorenost samo su neke od stvari koje su vas zadesile, i morate da usporite tempo. Nije sve u novcu, iako je većini ljudi novac veoma bitan, morate se i odmoriti i naći vremena da se bavite nekim drugim stvarima.

Mesečni horoskop za maj 2019

BLIZANCI

Nije vreme za rizične poslovne poduhvate iako vam se neke prilike čine veoma primamljivim. Postoji dosta faktora koje mogu negativno uticati na celu tu situaciju i najbolje je da sačekate neko povoljnije vreme za finansijska ulaganja. Ako se bavite računovodstvenim ili javno dostupnim uslugama, očekujte variranje u ponudi i potražnji.

Ovaj mesec će vam svakako doneti neke probleme, a komunikacione sposobnosti su vam prve na udaru naročito ako ste slobodni. Idealan je period za započinjanje novog poslovnog poduhvata, ali morate dobro da razmislite o uzrocima i posledicama planova koji mogu da krenu po zlu. Najbolje je da stavite sve na papir i da vidite ima li ta vaša poslovna ideja smisla ili je bolje da ne gubite dragoceno vreme. Možete realno da vidite sve faktore i njihov uticaj na krajnji rezultat samo ako posmatrate problem objektivno, bez emocija. Ovaj period mogu da obeleže i promene na privatnom planu, kada je reč o započinjanju nekih novih prijateljstava.

Osećate se dobro, ali ipak ne bi bilo loše da malo usporite tempo, previše žurite i previše obaveza preuzimate na sebe, niste od čelika, malo usporite i dajte svom organizmu šansu da se odmori. Nemojte da jedete preterano masnu i začinjenu hranu, a meso i mleko unosite samo umereno. Jedite više i češće barenu hranu, izbegavajte prženo, a samo s vremena na vreme pojedite nešto slatko, znate i sami da ste skloni gojenju, a to donosi brojne rizike.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.