Dnevni horoskop za 24. mart 2020.
Dnevni horoskop za 24. mart 2020.

Astrološke pojave su se podesile tako da neki horoskopski znaci ove nedelje baš neće imati sreće. Evo zašto je to tako i da li ste vi među njima.

Sunce je i dalje u Ovnu. Retrogradni Jupiter vlada. A tokom nedelje će se desiti i pun Mesec u Vagi.

Sve ovo na neke horoskopske znakove neće dobro da utiče.

Evo koga čeka najgora nedelja ikada.

Škorpija

Neočekivana otkrića će okrenuti vaš život naopačke.

Bićete osetljiviji i osećaćete se ugroženo upravo zbog još jednog punog Meseca u Vagi. Ovakvo lunarno podešavanje će se smestiti u vašu dvanaestu kuću samouništenja. Sunce i Mesec pave kvadrat sa autoritativnim Saturnom i kompulzivnim Plutonom, pa će vaša anksioznost biti na vrhuncu snaga.

Vaša dvanaesta kuća vas suočava sa svim onim što je skriveno i što se nalazi ispod površine. Isplivaće sve opasne tajne, neprijatna sećanja, sramotne stvari koje ste želeli da osavite iza sebe. Budući da je pun Mesec oličenje ostvarenja i završetaka, možda više nećete moći da izbegnete borbu od koje ste se dugo krili. Srećom na kraju svakog tunela se nalazi svetlo, pa to važi i za ovu situaciju. Ne zaboravite da jedna stvar nije važnija od svih ostalih u vašem životu.

Ribe

Na kraju će se desiti i nešto važno za vas.

Pun mesec je nešto što u vaš život donosi kulminaciju doskorašnjih događaja i njihov konačni kraj. Ovo može da vam donese i otkrovenje, ali i kraj jednog poslovnog projekta ili ljubavne ili prijateljske veze. Za vas će krenuti neki potpuno drugi život. Pun Mesec zauzima poziciju u vašoj osmoj kući smrti i ponovnog rođenja, ovaj osećaj će kod vas tokom nedelje preovlađivati.

Paklena sedmica: Biće ovo najgora nedelja ikad za ova 3 horoskopska znaka

Osma kuća se odnosi i na želje i obaveze, pa ćete baš imati potrebu da povežete sve krajeve svog života i da okončate nekle stvari. Sve dok pun Mesec produbljuje vašu intuiciju, to je vreme kada ćete više biti psihički opterećeni i kada ćete želeti mnogo više nego do sada da se intimno povežete sa partnerom. Ukoliko to ne bude moguće, vi ćete okončati svoju dugogodišnju vezu. Ovo se može odnositi i na prijateljstva. Ovo trensformativno iskustvo će biti jako teško za vas.

Rak

Emocije su vam pojačane i imate potrebu da vam se da više ljubavi nego što je dobijate.

Pun Mesec zauzima mesto u vašoj četvrtoj kući doma i porodičnosti. Možda ćete pomisliti da je to ono što ste oduvek želeli u životu, ali vaša osećanja vam govore da niste ispunjeni. Pitaćete se zašto se tako teško osećate. To je sve zbog brige koja je sastavni deo vas i koja vam ne dozvoljava da se sasvim opustite u da uživate.

Ovaj pun Mesec će vam doneti i bitku sa karmičkim Saturnom i mračnim Plutonom, koji će dovesti do toga da neke neđželjene teme dođu na dnevni red. Postoje i duboko ukorenjeni problemi u vašoj porodici koji definitivno moraju da se reše. Možda je zaista došlo pravo vreme da se suočite sa činjenicama koje vam se ni malo ne sviđaju.

Nemojte da izbegavate da kažete stvari koje mislite, a za koje pouzdano znate da se nekom iz porodice neće svideti, jer tako opet odlažete rešenje problema.

telegraf.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.