Horoskop u vladavini Lava: Saznajte šta vas očekuje od 23. jula do 22. avgusta 2020. godine
Foto: freepik.es

Mesečni horoskop za jul 2019: U nastavku saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec jul, piše mogujatosama.rs. 

OVAN

Pripadnike ovog horoskopskog znaka u julu očekuju turbulentna dešavanja i velike promene. Ukoliko ste u vezi ili braku, vaš odnos sa emotivnim partnerom je poprilično nestabilan. Svađe će biti česta pojava, a nesuglasica svakim danom će biti sve više. Ukoliko nešto ne promenite u vašem ljubavnom odnosu, možete doći u situaciju prekida romanse. Prvo nađite suštinu problema koji je uzdrmao vašu vezu ili brak, pa se onda zajedničkim snagama bacite na traženje rešenja. Slobodni Ovnovi će u ovom mesecu da flertuju, da se druže i uživaju maksimalno u svakom trenutku slobodnog vremena.

Na poslovnom planu, ovaj mesec će svim Ovnovima biti dinamičan i radan. Ukoliko ste zaposleni, očekuju vas novi projekti i zadaci koje ste već duži vremenski period čekali i bićete veoma srećni zbog rada na njima. Pripadnici ovog znaka koji nisu zaposleni, u julu će dobiti posao iz snova i konačno ćete dokazati sebi, ali i drugima, da se naporan rad uvek isplati.

Mnogo ste napeti u poslednje vreme, potrudite se da više odmarate i da kvalitetnije spavate.

BIK

Zauzeti Bikovi će u julu sa voljenom osobom imati mnogo nerazjašnjenih pitanja koja treba da reše i rasprave. Međutim, nemojte nervozni i napeti ulaziti u komunikaciju sa emotivnim partnerom, jer ćete tako samo pogoršati situaciju. Mirnim i stabilnim tonom razgovarajte i potrudite se da razgovorom dođete do rešenja svih nesuglasica. Ukoliko se na probleme fokusirate u prvoj polovini meseca, u drugoj ćete fenomenalno funkcionisati. Slobodni Bikovi će početkom meseca upoznati osobu koja će da im privuče pažnju. Ukoliko se potrudite, krajem meseca moći ćete da stupite u kontakt sa njom.

Na poslu se ovog meseca naoružajte strpljenjem, jer neće sve ići baš onako kako ste zamislili. Iako vi vredno i marljivo radite svoj deo posla, u vašem kolektivu nisu svi maksimalno predani svojim poslovnim zadacima. Vi osećate da radni sistem ne funkcioniše kako treba, ali ne želite nikoga da okrivite, jer i dalje niste sigurni ko zapravo zabušava. Ukoliko se ova situacija nastavi do kraja meseca, obratite se nadređenom.

Problemi sa bolovima u nogama. Čuvajte se povreda.

Mesečni horoskop za jul 2019
Mesečni horoskop za jul 2019

BLIZANCI

Na emotivnom planu će ovog meseca sve funkcionisati baš onako kako ste zamislili. Sa emotivnim partnerom se fenomenalno slažete, te lako odolevate nesuglasicama i turbulencijama, pa čak iako postoji neki veći problem, vi ga zajedničkim snagama rešite. Kako je vaš odnos skladan, a emocije i privlačnost su svakog dana sve veće, moguće je i da ćete svoj odnos u ovom mesecu podići na viši nivo. I vi, kao i vaš partner, to imate na umu, ali još uvek o tome niste otvoreno razgovarali. Blizanci koji nisu u vezi ili braku će u julu osvajati svojom energijom i pozitivnim stavom. Imaćete mnogo udvarača, međutim, vas i dalje interesuje osoba iz prošlosti.

Sa kolegama na poslu ovoga meseca nećete imati otvoren odnos i komunikaciju. Iako na radnom mestu sve teče glatko i bez zastoja, neke informacije ne dolaze do vas, a od velikog su značaja za vaš deo posla. Strpite se nekoliko dana da budete sigurni da li je to bila slučajnost ili je planski urađeno, a onda se obratite nadređenom. Potrudite se da ove nesuglasice rešite na što mirniji način.

Problemi sa bolovima u leđima. Aktivirajte se fizički.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.