Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 17. jun 2019: Lav je „bacio oko“ na Devicu, Vodolija umorna od svega

Dnevni horoskop za 17. jun 2019: Ovan željan druženja, Bik traži podršku, Blizanci pronalaze kompromise, Rak osetljiv, Lav je „bacio oko“ na Devicu, Vaga i Škorpija nemaju probleme, Strelac vodi zdrav život, Jarac u sve boljoj finansijskoj situaciji, Vodoliji i Ribama treba više odmora. Ovo je današnji dnevni horoskop za 17.06.2019. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Ovaj put obožavate javnost, izlazite i mnogo se družite. Želite da postignete mnogo toga i u suštini vam dobro ide. Ukoliko ste javna ličnost možete imati veliku gledanost i mogućnost da se naviknete na veću popularnost.

Ljubav

Ukoliko imate partnera koji je isuviše suptilne prirode, pazite na reči koje izgovarate jer nekoga tim stavom možete da povredite.

Zdravlje

Osećate se solidno.

BIK

Posao

Povremeno iziskujete da vam ljudi pruže veliku podršku i da vas dovoljno podržavaju. Imate osećaj da ste u nečijim rukama i da ne možete u većoj meri da budete okrenuti samo sebi i svojim potrebama.

Ljubav

Povremena ljubomora vam ne donosi poveće blagostanje, pa se pomirite sa svojim stavom i partnerovim željama. Opuštajte se uz muziku i ples.

Zdravlje

Nemate tegobe osim povremene nervoze.

Dnevni horoskop za 17. jun 2019

Dnevni horoskop za 17. jun 2019

BLIZANCI

Posao

Venera vam daje suptilnost pa i kompromisna rešenja donosite, kada su u pitanju dogovori koje morate da sprovedete. Imate dosta jasan stav, ali ste i u suštini blaži u tome nego inače. Ne posedujete u većoj meri agresivnost ni oštrinu.

Ljubav

Ukoliko se u braku nemate veće trzavice ni neprijatnosti kao ranije. Možete da se opustite, jer ste trenutno u mirnoj luci.

Zdravlje

Pokušajte da odete na fitnes.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.