Mali mesečni horoskop za jun 2018

Mali mesečni horoskop za jun 2018: U nastavku saznajte šta vam ZVEZDE spremaju za mesec JUN, piše mogujatosama.rs.

OVAN

Od 5. do 19.juna, što je značajan deo meseca, Merkur će biti u tranzitu kroz Blizance, koji je u vašoj trećoj kući koja označava komunikacije i odnose sa drugima. Zbog toga možete očekivati da će vam ceo mesec biti u znaku prosperiteta na ovom planu, bez obzira da li se radi o poslovnim ili ličnim kontaktima i odnosima.

Odlična komunikaciona energija će vam posebno biti dragocena ukoliko imate neke nerazjašnjene odnose sa članovima porodice, pa je jun idealan mesec da ih konačno izgladite.

Kada su vaši planovi za budućnost u pitanju, naročito oni koji se tiču finansijskih ulaganja, nemojte brzati i nemojte očekivati da se sve mora rešiti sad i odmah – dopustite Univerzumu da se pobrine za vas i ne brinite – sreća će biti na vašoj strani.

Kako je jun početak sezone letnjih godišnjih odmora, zvezde vam poručuju da bi baš u ovom mesecu mogli da otputujete negde, odmor će vam prijati.

Družite se sa prijateljima, i provodite što više vremena sa voljenom osobom. Na planu ljubavi nema nekih turbulencija – mirna luka.

Zdravlje će vas dobro služiti.

Mali mesečni horoskop za jun 2018

BIK

Za sve rođene u znaku Bika predstoji mesec u kom su mogući značajni događaji i brojni preokreti. Naime, Sunce, Merkur, Venera, Mars i Saturn će se naći u vaše prve tri kuće, što znači da je konačno došlo vreme da pretresete svoj identitet.

To znači da konačno treba da budete iskreni prema sebi – da li ste zadovoljni svojim životom, koji su vam prioriteti, da li ste zadovoljni poslom kojim se bavite, i što je najvažnije – da li dajete sve od sebe kako na poslovnom planu, tako i po pitanju porodičnih odnosa.

Ono što je dobro jeste da će svi odgovori do kojih ćete doći za vas značiti važan preokret i konačno jasno kristalisan cilj ka kojem ćete početi da težite, a rešiće vas stresa i osećaja neizvesnosti, jer ste imali utisak da tumarate po mraku.

Jun je mesec kada ćete konačno izaći iz svoje komfor-zone!

Dramatično će biti i na ljubavnom planu – sa partnerom ćete konačno definisati šta je to što želite. Slobodni Bikovi mogu da se nadaju zanimljivom poznanstvu u drugoj polovini meseca.

Što se zdravlja tiče, zvezde poručuju da je vreme da se fizički aktivirate.

BLIZANCI

Mnogi Blizanci će u ovom mesecu slaviti svoj rođendan, što će im doneti dobru energiju i dobro raspoloženje. To će osobama rođenim u ovom znaku odlično poslužiti da se malo zabave i da pobegnu od obaveza kojih je u prethodnom periodu bilo preko glave.

Zvezde Blizancima poručuju da je jun mesec u kom slobodno mogu da budu malo manje strogi prema sebi, kada je vreme da pauziraju od brojnih obaveza i projekata koje su sebi stavili na grbaču, i da moraju malo da misle i na sebe. Idealno bi bilo kada biste uspeli da otputujete.

Slobodno vreme kojeg ćete konačno imati više nego inače će vas naterati da se zamislite nad pojedinim sopstvenim postupcima, i da uvidite u čemu ste grešili u odnosu sa drugim ljudima.

Takođe, i za vas je vreme da izađete iz komfor-zone i da krenete da funkcionišete izvan standardnog kalupa. Prijaće vam i imaćete osećaj da konačno dišete punim plućima.

Jun je takođe idealno vreme da upišete neki kurs koji ste oduvek želeli i da ovladate novim veštinama.

Kada su ljubavne veze u pitanju, jun bi mogao da bude prekretnica za one koji razmišljaju o sledećem koraku, ali i za one koji su nezadovoljni u odnosu sa partnerom, što će u ovom slučaju verovatno značiti raskid.

Slobodni Blizanci ne treba da ulaze u ozbiljne veze, jun je mesec za zabavu, putovanja i izlaske.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.