Dnevni horoskop za 19. maj 2018.
Dnevni horoskop za 19. maj 2018.

Dnevni horoskop za 19. maj 2018. Dragi naši, danas Venera ulazi u Raka, nakon prilično živahnog perioda provedenog u Blizancima, došlo je vreme da malo se stiša i uspori.

Svi vi koji ste u prethodnom periodu neumorno tražili izvore zadovoljstva u avanturama, promenama, površnim poznanstvima, zanemarujući rodbinu, pa i prijatelje, u narednom periodu bićete motivisani da se zaustavite i shvatite da ste se uželeli i malo mira, bar na neko vreme.

Ovo je period veridbi, venčanja i zaveta. Želećete najednom sigurnost i ušuškanost, stabilne odnose u porodici, ili sređivanje narušenih, piše današnji dnevni horoskop.

Venera u Raku donosi mnogima misli o proširenju porodice. S tim ide u potreba za uređenjem doma, pozivanjem prijatelja na večere, uživanjem u lepim trenucima s dragim ljudima oko sebe.

Danas je i Venera u sekstilu sa Uranom, a kako je ovo kratkotrajan aspekt, znamo da je jak, i da može da ostavi trajnije posledice. Aspekt koji je povezan sa rizikom, izazovom, potrebom za korenitim promenama, može biti celokupan izgled u pitanju, a može biti tek promena boje kose… U svakom slučaju biće naglašena potreba za istraživanjem na raznim poljima.
Ugodan dan vam želimo!

Ovan

POSAO

Ne obraćajte pažnju na komentare saradnika. Oslonite se na sebe i svoje sposobnosti i završićete obaveze na vreme.

LJUBAV

Osećate se dobro i zadovoljni ste postojećom vezom. Partnerovu podršku bi trebalo malo više da cenite, partner je tu uvek kada vam je potreban.

ZDRAVLJE

Nema promena.

Dnevni horoskop za 19. maj 2018.
Dnevni horoskop za 19. maj 2018.

Bik

POSAO

Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike ili na vaše nadređene.

LJUBAV

Ako ste trenutno slobodni, poklonite pažnju osobi u znaku Lava i pokažite joj konačno šta osećate. Nemate šta da čekate.

ZDRAVLJE

Mogući su problemi sa kolenom.

Blizanci

POSAO

Dobićete priliku da ispravite grešku od prošle nedelje. Nemojte oklevati i već sada dajte sve od sebe i stvorite plodno tlo za ovu nedelju.

LJUBAV

Delujete odsutno i nezainteresovano, a partner vam zamera na tome. Pokažite malo inicijative i optimizma, dignite se malo .

ZDRAVLJE

Melanholija…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.