Home Mesečni horoskop Astro prognoze za jun 2018: Trigon Sunce, Neptun i Jupiter donosi uživanja...

Astro prognoze za jun 2018: Trigon Sunce, Neptun i Jupiter donosi uživanja i sreću u ljubavi, ali izbegavajte tajne ili paralelne veze jer će se brzo otkriti

90
0
Astro prognoze za jun 2018

Astro prognoze za jun 2018: Nastavlja se aspekt iz prethodnog meseca, Mars iz Vodolije u kvadratu sa Uranom iz Bika gde su uključeni vazduh i zemlja. Velika fanatičnost, opasna priroda ovog aspekta koja traži borbu modernim oružjem, vatrom, eksplozije i mnoge druge borbe što nije dobro ni iz vazduha a ni na zemlji gde nije lako sada smiriti karakter ove dve planete koje razaraju svoj i tuđe živote. Najvažnija je sada tolerancija i samokontrola pa se potrudite ako zapadnete u takvu energiju koja se dešava uvek iznenada i neočekivano. Ima i lepih aspekata u ovom mesecu, kao što je vodeni trigon Sunce, Neptun i Jupiter koji nam može doneti lepa uživanja i sreću u ljubavi, poslu i finansijama mada pojedini znaci oko sredine meseca, kada Venera napravi aspekt sa Uranom, mogu iznenada raskinuti partnerstvo, prijateljstvo ili imati iznenadni dobitak ili gubitak finansija ili materijalnih nepokretnosti.

Merkur iz Raka će biti u opoziciji sa Saturnom iz Jarca pa se mogu dešavati depresije, melanholije, egoizam iz kog mogu i da se dešavaju prevare, krađe pa dobro čuvajte vaše stvari i proverite informacije koje čujete da ne ispadne da vi širite laži, piše astrolog Željka Knežević. Pojedine osobe će imati iskušenja u ljubavi jer će Venera iz Lava biti u kvadratu sa Uranom iz Bika, obratite pažnju šta radite na tom polju da ne biste prekinuli iznenada i radikalno sa osobama koje volite. Ne preporučuje se ulaženje u tajne veze jerse  ovaj aspekt nikada ne može sakriti, odmah se sazna. Generalno gledano, mnoge stvari se nastavljaju još iz prošlog meseca, a definitivno treba izbegavati iskušenja.

Šta pojedinačni znaci mogu očekivati ovog juna: 

Astro prognoze za jun 2018

OVAN

Mnogo bolji i uzbudljiviji period je pred vama u pogledu finansija, ljubavi i nekih originalnih ideja, putovanja, planova . Kako će skoro celog meseca vaš vladar Mars biti aspektovan sa Uranom onda je potrebno da se ne zalećete kada krećete da ulažete u nešto ili prodajete. Mnogi Ovnovi mogu imati od sredine meseca lep emotivni zivot, a svog partnera slobodni mogu upoznati iznenada – u avionu, na putovanju, nekim predavanjima ili preko prijatelja. Saturn i Pluton su prema vama aktivni pa kada imate crveno svetlo mirujte, a zeleno odmah se krećite.

BIK

Sve čemu ste težili i potajno maštali sada bi trebalo da se ostvaruje, a posebno sa Uranom od 15. maja pa napred dugi niz godina će vama doneti mnoga nova iznenadna dešavanja i promene, kako na fizičkom, tako i na psihičkom polju. Izražene su menadžerske sposobnosti, javni nastupi, finansjiske špekulacije dok mnogi Bikovi mogu duži period boraviti u inostranstvu, pa čak i da ostanu tamo da rade. Za mnoge Bikove koji su dugo razmišljali o razlazu sada je situacija sazrela za to, dok će slobodni sada biti spremni da potraže svoju drugu polovinu. Bikovi koji su na odmoru bez partnera mogu da se lepo odmore i ponovo spoznaju da ipak ne žele razlaz sa partnerom.

BLIZANCI

Sada je vaša vladavina i vaš najplodonosniji period u godini pa ga treba iskoristiti. Nebo vam je naklonjeno kada su finansije u pitanju, mada neki stariji članovi u porodici mogu vršiti pritisak na vas i stvarati nemir. Ako ulazite u novu vezu ili ste od prošlog meseca u vezi, obratite pažnju jer čak i najlepši utisak može biti pogrešan koji nešto treba da se taji i krije. Kod osoba koje su duže u braku može doći do napetosti zbog nekih banalnosti pa se preporučuje da sa partnerom planirate neki odmor ili kraće putovanje da se opustite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.