Home Mesečni horoskop HOROSKOP ZA JUL 2016. GODINE PO CIGANSKIM KARTAMA: Vraća se stara ljubav,...

HOROSKOP ZA JUL 2016. GODINE PO CIGANSKIM KARTAMA: Vraća se stara ljubav, Strelac tužan, Lav loše na poslovnom planu

147
0
HOROSKOP ZA JUL 2016. GODINE PO CIGANSKIM KARTAMA
HOROSKOP ZA JUL 2016. GODINE PO CIGANSKIM KARTAMA
HOROSKOP ZA JUL 2016. GODINE PO CIGANSKIM KARTAMA
Ciganke gatare su poznate po tome što gledaju u dlan i u karte kako bi predvidele budućnost. Zahvaljujući svom umeću, nebrojeno puta do sad su pokazale da znaju nepogrešivo da otkriju šta svaku osobu očekuje u životu
Svaka karta na određen način otkriva šta će se desiti u budućnosti, a evo šta donose za svaki znak ponaosob tokom vrelog jula, piše ciganskekarte.blogspot.rs.

OVAN

BOLEST – PUTOVANJE – IZNENADNA SREĆA LJUBAV Vi biste nešto da promenite u svom odnosu i ako može da to bude što brže i što pre ali okolnosti i promene će se same dešavati, tako da nećete moći da utičete na njih.Vaše nezadovoljstvo je prisutno tokom celog perioda iako će vam se nametati lepa iznenađenja, mogućnost nekog kraćeg putovanja i ničim zaslužene pažnje koje ćete dobijati. Vaše raspoloženje će se menjati iz dana u dan i razmislite dobro, da li druga strana može da čita vaše misli i želje iz trenutka u trenutak? Moguće je da ćete poželeti da menjate karakter osobe sa kojom ste, što naravno nije moguće. Sve u svemu, period za avanture je odličan, a postoji i mogućnost nekog lepog putovanja iznenada.
HOROSKOP ZA JUL 2016. GODINE PO CIGANSKIM KARTAMA
HOROSKOP ZA JUL 2016. GODINE PO CIGANSKIM KARTAMA
POSAO Ovog meseca ćete imati mnogo šansi da zaradite novac a od vas zavisi koliko ćete brzo reagovati i da li ćete prihvatiti ponude koje ćete dobiti. Početkom meseca će vas pratiti neki umor ili kratkotrajna bolest, ali nemojte dozvoliti da ove šanse propustite jer je moguće da ste se malo i ulenjili i da vas neko nezadovoljstvo ili nepoverenje u sebe spreči. Ovo je povoljan period za one koji vole igre na sreću ali zapamtite da su ove šanse prolaznog karaktera i reagujte na vreme da se ne biste posle kajali. ZDRAVLJE Kratkotrajne prolazne tegobe.

Mesečni horoskop za JUL 2016. godine: Napetost se smiruje, seksualna energija se raspaljuje

BIK

ŽELjA – LjUBOMORA – LOPOV LJUBAV Vas bi ovog meseca mogla zainteresovati neka zauzeta osoba koja bi po vama mogla da ispuni vaša očekivanja i pruži vam ljubav koju dugo priželjkujete. Iz ove bi veze mogli izaći krajem meseca sa osećajem nezadovoljstva jer ona ne želi isto što i vi. Neki od vas bi mogli biti razočarani jer osoba koja im je mnogo obećavala nije ispunila ono što ste ste od nje očekivali. Trudite se da ostanete u staroj vezi iako ima ljubomore između vas i partnera jer ovo nije povoljan period za ulazak u nove veze. Moguć je povratak neke osobe iz prošlosti u vaš život ali samo pod uslovom da već niste u braku ili stabilnoj vezi. Oni koji imaju ljubomornog partnera poželeće da izađu iz veze, ali to se verovatno neće dogoditi u ovom mesecu.   POSAO Pokušavaćete da sakrijete koliko brinete da na poslu uradite sve kako treba i osećaj nesigurnosti vas neće napustiti do kraja meseca. Mnogo truda i rada tokom celog meseca će doneti i osećaj da vas neka osoba iskorišćava. Idete ka zacrtanom cilju uprkos mešanju nekih osoba u vaš posao ali pripazite jer pred sam kraj meseca bi vam jedna muška osoba mogla sebi pripisati vaše zasluge. Niste okruženi samo prijateljima, već i osobama koje iz želje da postignu koliko i vi mogu se služiti nečasnim radnjama ali ćete ih lako prepoznati i dokazati koliko vredite, bar verbalno. Naročito vodite računa o osobama koje dolaze iz inostranstva koje bi mogle pokušati da izbegnu susret sa vama i suočavanje. ZDRAVLJE Nesanica i problemi sa kožom.Moguće su i pogrešne dijagnoze.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.