Horoskop do 12. jula 2016. Venera je u znaku Raka, nosi nam svašta.

Skladna porodica i kućica u cveću

Kao planeta ljubavi, Venera u Raku pre svega traži emocionalnu sigurnost, nežnost, oslonac, podršku, brigu, utočište, osećaj pripadnosti.

Prepušta se mašti, sanjarenju o romatičnoj ljubavi, o mirnoj luci gde vlada harmonija i mir, gde će osećanja biti nit vodilja i motivacija.

Sanjari ova Venera o sramežljivim pogledima koji govore više od hiljadu reči, no najviše sanja o majčinstvu, skladnoj porodici i kućici u cveću.

Uranovo dijete/sensaklub.hr
Uranovo dijete/sensaklub.hr

Do 12. jula možemo očekivati izlive nežnosti, naglašenu emotivnost i osetljivost, intimnost, večere uz sveće, romantične šetnje uz more, uživanje u filmovima, muzici ili poeziji, kao i ulepšavanje doma, druženja s najbližima uz vino, večeru.

Ako vas udare u bolnu tačku, otvorite se

No kako se Venera do 3., 4. jula gleda popreko s Plutonom, mogući su i neugodni scenariji prouzrokovani duboko potisnutim strahovima, izdajom, kompleksima, traumama, stoga se pokušajte pozabaviti takvim neugodnim ožiljcima.

Ako neko opali po bolnoj tački, trudite se da se ne branite i ne napadajte već se otvorite, što će zasigurno doneti osećaj slobode.

On se najviše može ogledati u tome da ćete moći biti istinski intimni i ogoljeni pred partnerom, bez straha i sumnje da mu na taj način dajete oružje u ruke, što nije lako ako vas dugo pratio strah od odbijanja i povređivanja.

No nije svaki početak lagan, kao što nikada nije kasno odlučiti odrezati neke stare repove i demone iz prošlosti. Problem nastaje kada ignorišemo svoje traume pa lako s partnerom ulazimo u projekcije, prebacivanje krivice, ljubomoru, optužbe, teške reči.

Takvih će scenarija zasigurno biti, ali na svakom je od nas da odluči koje će kartu odigrati.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.