Home Mesečni horoskop Horoskop do 12. jula 2016. – Stižu nežnosti i avanture, Venera je...

Horoskop do 12. jula 2016. – Stižu nežnosti i avanture, Venera je u Raku očekuju nas raskidi i neplanirane trudnoće

87
0

Horoskop do 12. jula 2016. Venera je u znaku Raka, nosi nam svašta.

Skladna porodica i kućica u cveću

Kao planeta ljubavi, Venera u Raku pre svega traži emocionalnu sigurnost, nežnost, oslonac, podršku, brigu, utočište, osećaj pripadnosti. Prepušta se mašti, sanjarenju o romatičnoj ljubavi, o mirnoj luci gde vlada harmonija i mir, gde će osećanja biti nit vodilja i motivacija. Sanjari ova Venera o sramežljivim pogledima koji govore više od hiljadu reči, no najviše sanja o majčinstvu, skladnoj porodici i kućici u cveću.
Uranovo dijete/sensaklub.hr
Uranovo dijete/sensaklub.hr
Do 12. jula možemo očekivati izlive nežnosti, naglašenu emotivnost i osetljivost, intimnost, večere uz sveće, romantične šetnje uz more, uživanje u filmovima, muzici ili poeziji, kao i ulepšavanje doma, druženja s najbližima uz vino, večeru.

Ako vas udare u bolnu tačku, otvorite se

No kako se Venera do 3., 4. jula gleda popreko s Plutonom, mogući su i neugodni scenariji prouzrokovani duboko potisnutim strahovima, izdajom, kompleksima, traumama, stoga se pokušajte pozabaviti takvim neugodnim ožiljcima. Ako neko opali po bolnoj tački, trudite se da se ne branite i ne napadajte već se otvorite, što će zasigurno doneti osećaj slobode. On se najviše može ogledati u tome da ćete moći biti istinski intimni i ogoljeni pred partnerom, bez straha i sumnje da mu na taj način dajete oružje u ruke, što nije lako ako vas dugo pratio strah od odbijanja i povređivanja. No nije svaki početak lagan, kao što nikada nije kasno odlučiti odrezati neke stare repove i demone iz prošlosti. Problem nastaje kada ignorišemo svoje traume pa lako s partnerom ulazimo u projekcije, prebacivanje krivice, ljubomoru, optužbe, teške reči. Takvih će scenarija zasigurno biti, ali na svakom je od nas da odluči koje će kartu odigrati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.