Horoskop po ciganskim kartama za jul 2017

Horoskop po ciganskim kartama za oktobar 2016: Ciganske karte su vam za mesec oktobar spremile mnoštvo iznenađenja. Kome ljubav cveta a kome je sudbina pružila ruku neprijateljstva otkriva mojastrolog.rs.

 

OVAN

SMRT – IZNENADNA SREĆA – NEŠTO NOVCA

Ljubav

U emotivnim vezama i brakovima tokom oktobra meseca dolazi do prekida nešto napornijeg perioda koji vas već izvesno vreme prati. Istina je da je i na dalje vaš odnos prikazan kao promenljiv, ali se mora priznati da se energija promenila i da vas dvoje lakše nego inače komunicirate i spremni ste da se otvorite po nekim pitanjima koja su vas ranije opterećivala. Ako i bude povremenih trzavica, one će biti kratkotrajne i prolazne. Slobodnim pripadnicima znaka nagovešten je jedan zanimljiv i podsticajan period – doduše, više ćete biti okruženi prijateljima i spremni za izlaske i provod, nego za neke „ozbiljnije“ emotivne priče. Savetuje vam se da date sebi na volju, da se opustite i uživate u dešavanjima.

Horoskop po ciganskim kartama za oktobar 2016

Posao

Oktobar donosi promene u poslovnom segmentu, kao i vašem svakodnevnom okruženju. Odnos sa kolegama će se popraviti, ali kada su saradnički odnosi u pitanju – savetuje vam se oprez, naročito što se novih dogovora tiče. Neke saradnje će se u ovom periodu stabilizovati, ali možda još uvek nećete imati onu finansijsku satisfakciju koju očekujete. Neki od vas će težiti da promene postojeće radno mesto, a tokom oktobra se i nezaposlenima savetuje da budu aktivni. Neočekivano vam se mogu otvoriti potpuno novi putevi u poslovnom segmentu. Nekima od vas će stići i najave unapređenja. Novac – promenljivo.

Zdravlje

Karte ne obećavaju nešto naročit zdravstveni segment tokom oktobra. Starijima mogući problemi sa kičmom, a kod mlađe populacije – smanjen imunitet.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.