Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 1. oktobar 2016: Lav uživa, Jarac besan, Bik ima udvarače

Dnevni horoskop za 1. oktobar 2016: Ovan i Rak uživaju, Blizanci se opuštaju, Devica u poslu, Vaga u ljubavi sa Škorpijom, Strelac nema probleme, Vodoliju i Ribe služi zdravlje. Ovo je današnji horoskop za danas 1.10.2016. godine, piše luftika.rs.

 

OVAN

Posao

Naplata od posla preko privatnog biznisa napokon dolazi. Možete u toku dana da odahnete i da pripremite potrošačku korpu.

Ljubav

Ukoliko ste muškarac možete ostvariti ljubavnu vezu sa osobom, koja je približno vaših godina. Ukoliko ste žena očekujte prijatan susret sa jednim Rakom.

Zdravlje

Hipohondrija.

devojka

BIK

Posao

Finansijski ne stojite loše osim ukoliko planirate saradnju sa jednom ženom. Budite obazrivi ovaj put. Polje posla vas može opredeliti da radite posao gde se dosta piše.
Ljubav

Neko od prijatelja vam se zasigurno udvara, danas. Ne odbacujte ovu osobu tek tako, jer vaša Venera ima odličan ambijent u kome bi mogli da ostvarite solidnu avanturu.

Zdravlje

Oprez hroničnim bolesnicima.

BLIZANCI

Posao

Ukoliko očekujete novac drugih ljudi budite uvereni da ovde može doći do određenih kočenja, kada je naplata u pitanju. Sačekajte malo bolje aspekte.
Ljubav

Očekujte veća dešavanja na polju ljubavi i ne pokušavajte nešto na silu da dobijete, jer za sve postoji vreme.

Zdravlje

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Opuštajte se.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.