Home Mesečni horoskop Horoskop po ciganskim kartama za mart 2019: Ljubavna avantura za Devicu, velika...

Horoskop po ciganskim kartama za mart 2019: Ljubavna avantura za Devicu, velika poslovna šansa za Vodoliju, Vagu lomi stres

116
0
Horoskop u vladavini Vodolije: Saznajte šta vas očekuje od 21. januara do 19. februara 2020. godine
Horoskop u vladavini Vodolije: Saznajte šta vas očekuje od 21. januara do 19. februara 2020. godine

Horoskop po ciganskim kartama za mart 2019: Saznajte kako su vam se karte otvorile za ovaj mesec i šta vam proriču po pitanju ljubavi, posla i zdravlja, piše Moj Astrolog.

OVAN

NEŠTO NOVCA- DAR- SUDIJA Ljubav Trebalo bi da pronađete kompromis i meru – poslovne obaveze i lični emotivni život mogu se uklopiti tokom marta meseca. To je sada zaista neophodno jer ne možete trku za zaradom staviti ispred porodice i voljene osobe – jer bi to unosilo nestabilnost i nemir u vaš odnos. Slobodni Ovnovi će imati površne i povremene kontakte sa suprotnim polom u prvom delu marta. No, u drugom delu meseca pojavljuje se neko ko će vas impresionirati svojom ličnošću (a vas i nije baš lako impresionirati) i kome ćete teško odoleti. A i što biste? Kada ljubav koja vredi pozove, treba se odazvati…. Posao Male šanse, male pobede, svakodnevna borba – ovakve situacije obeležiće veći deo marta. Veliki problem ćete imati i sa dogovorima, jer će se pokrenuti pa ući u fazu zastoja ili čekanja. Drugi deo marta donosi bolju energiju i šanse koje možete iskoristiti odmah, kao i veliku podršku od strane autoriteta ili moćnih osoba. U tom periodu će se popraviti ili makar stabilizovati i vaše finansijsko stanje. Zdravlje Izbegavajte slatkiše, i generalno gledano – vodite više računa o ishrani. Starijim Ovnovima moguće tegobe sa kičmom i krvnim sudovima.

BIK

PUTOVANJE- NEŠTO NOVCA- UDOVICA Ljubav Ukoliko tokom marta ne popravite značajnije komunikaciju sa voljenom osobom, sigurno je da će u vašem odnosu doći do problema. Vaše nezadovoljstvo trenutnom situacijom je primetno, ali nećete je popraviti niti ćutanjem niti željom za raspravama. Potrebni su konstruktivni razgovori, prilagođavanje i otvorenost. Slobodni – uglavnom su naglašeni površni i povremeni kontakti sa suprotnim polom. Neko vam se može istinski dopasti, ali nećete biti skloni da to otvoreno i pokažete. Čekaćete da vaša simpatija napravi prvi korak ka vama. Nemojte biti iznenađeni ukoliko se to čekanje otegne… Posao Problemi u dogovorima i nezadovoljstvo po pitanju finansija obeležiće veliki deo marta. I u jednom i u drugom delu stvari se mogu popraviti, ali će biti potrebno dosta strpljivosti i upornosti sa vaše strane. Ovo je period u kojem ćete ulagati veliku energiju u sve ono što se vezuje za posao i bez obzira na to što nećete biti najzadovoljniji postignutim – pravi rezultati će se pokazati, i to tokom narednog meseca. Zdravlje Dosta napetosti i nervoze, pa se stres može odraziti na vaše varenje i imuni sistem. Stariji Bikovi mogu imati probleme sa kičmom i hormonima.
Horoskop po ciganskim kartama za mart 2019
Foto: freepik.es

BLIZANCI

ISTINA- IZNENADNA SREĆA- NEŠTO NOVCA Ljubav I pripadnicima vašeg znaka koji su u vezama ili brakovima komunikacija će predstavljati osnovni problem tokom marta. Vas dvoje kao da ćete izbegavati iole bitna pitanja i razgovori će se svoditi uglavnom na neke uobičajene, dnevne situacije. S druge strane – i vas i partnera će nervirati što shvatate da se trenutno vrtite u začaranom krugu, ali ne bih rekla da ćete bilo šta konkretnije uraditi da to i promenite. Slobodni – ni kod vas se neće dogoditi neka „svemirska“ ljubav – ali će zato biti dosta kontakata sa suprotnim polom, mnogo akcije, živosti i zabave. Nije ni to toliko loše, jel da? Posao Pa, sigurno je da vam neće biti dosadno tokom marta. Šta više – svaki radni dan će biti ispunjen dešavanjima, i onim pozitivnim, ali i preprekama. Dosta ćete živaca gubiti na papirologiju i dogovore i verovatno sve morati da radite iz više pokušaja. Obzirom na količinu uloženog truda, teško je da ćete biti zadovoljni stanjem svojih finansija. Ono što je dobro jeste da imate šanse za dodatne angažmane. Zdravlje Starijima problem sa očima, naročito sa očnim pritiskom. Mlađi Blizanci – ishrana, mogućnost alergijskih reakcija, stres.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.