Supermesec u harmoničnoj Vagi 21. marta 2019
Foto: freepik.es

Supermesec u harmoničnoj Vagi 21. marta 2019: Vaga je sedmo polje partnera i braka pa će ovaj pun Mesec težiti harmoniji u braku i partnerskim odnosima. Nikako se ne preporučuju neke rasprave, a verujem da vam to neće ni pasti na pamet sa ovim Mesecom u šarmantnoj i nepristrasnoj Vagi. Budite opušteni i nemojte se bojati da pokažete svoj stav i mišljenje.

Emocionalna istančanost sada će biti naglašena dok su čulni utisci estetski vrlo jaki. Mnoge osobe će poželeti da se ulepšaju i izgledaju šarmantno spremni na flert, pa ako ste u vezi ili braku malo se iskontrolišite da ne povredite partnera, piše astrolog Željka Knežević. Mnoge osobe će sada biti podložne laskanju pa se preporučuje da ipak ne padaju pod tuđi uticaj već da izgrade svoju samostalnost. Vaga je i simbol pravde pa se mnoge osobe mogu sa ovim Mesecom osećati nepravedno optužene ili zapostavljene. Emotivnost zavisi od toga koliko vam drugi odobravaju i koliko vi njima želite da ugodite.

Supermesec u harmoničnoj Vagi 21. marta 2019

Šta  sve pojedinačni znaci mogu očekivati kod punog Meseca?

OVAN

Kod vas pun Mesec pada u vaše sedmo polje partnera, kako u poslu, tako i u ljubavi. Mogući su dobri međuljudski odnosi, sa partnerima harmonija i popularnost u društvu. Pojedine osobe se mogu odlučiti za brak ili zajednicu, a kod osoba koje su neodlučne može doći do razlaza. Ipak je bolje da odluke po pitanju partnera sačekaju neki drugi dan za odluku.

BIK

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašoj šestoj kući što je vezano za posao, svakodnevnicu i zdravlje pa vodite računa u tim oblastima i kada su druge osobe u pitanju. Bilo kakve promene da se dese, vi imate takt i prilagodljivost. Vi se sada možete pokazati u poslu da svi vide da ste vredan radnik. Pojedinci mogu imati i psihosomatske bolesti pa se treba čuvati i nervoze. Ne upuštajte se u veliku kupovinu.

BLIZANCI

Kod vas se dešava ovaj pun Mesec u vašem petom polju ljubavi, dece, sporta, zabave. Kako je peto polje Lava, onda se sa Mesecom mogu dešavati teatralnost, želja za decom ko ih nema, ispoljavanje ljubavi prema drugima. Izražen je šarm, romantičnost, želja za ljubavlju i za partnerom koga baš sada možete sresti. Moguć veći novčani priliv.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.