Horoskop po ciganskim kartama za maj 2019

Horoskop po ciganskim kartama za maj 2019: Saznajte odmah kakvu sudbinu vam proriču ciganske karte za tekući mesec, piše Moj Astrolog.

OVAN

NESREĆA-PUTOVANJE-UDOVICA

Ljubav

Biće u maju mesecu i momenata i dana koji će testirati odnos sa voljenom osobom – kada će na prvom mestu biti nervoza ili bes ili pak nezadovoljstvo….No, to ne znači da će doći do odvajanja, jer je evidentno da vas dve stvari ipak jako povezuju – jedna je strast kojoj se oboje lako predajete, a druga je odgovornost prema vašoj vezi, braku….Zato, zajedničkim snagama prevaziđite one ne tako lepe momente, a u onim drugim – uživajte! Slobodni su u jednom lepom periodu u kojem prvenstveno moraju da se opuste i uživaju punim srcem. A ljubav će doći kada i ako treba….

Posao

Prvi deo maja meseca donosi nervozu, nemogućnost da se uklopite u rokove koji su vam dati, ali sa druge strane – donosi i jaku energiju i borbeni duh. Što znači – problemi će dolaziti, ali će se problemi i rešavati. Moguće je da će vam neko ponuditi da obnovite saradnju – preispitajte sve uslove i okolnosti, pa onda donesite odluku. Po pitanju finansija – dosta troškova i ulaganja isprazniće vam novčanik.

Zdravlje

Osetljiva cirkulacija i krvni sudovi, najpre starijim Ovnovima. Kod mlađih – rekreacija bi vam prijala da opustite i telo, ali i mozak….

Horoskop po ciganskim kartama za maj 2019

BIK

DAR-LJUBAVNIK-PUTOVANJE

Ljubav

Maj mesec bi mogao doneti dosta lepih momenata onima koji su u vezama i brakovima. Ne znači da će sve biti baš savršeno u vašem odnosu, ali obzirom da imate obilje mogućnosti za uživanje, lepu energiju između vas dvoje i bliskost – ja verujem da ćete negativnosti prevazilaziti lako i brzo. Biće više prilika za zajedničke izlaske, provode, pa čak stoji mogućnost i da otputujete negde na par dana…Slobodni Bikovi će imati neke novitete i fina dešavanja na emotivnom polju. No, obzirom da su karte koje su izašle za vas pomalo površne – to više potencira na nekim neobaveznim druženjima, flertovanjima i avanturicama.

Posao

Ovaj mesec će vam otvoriti neke poslovne šanse, ali je to pre vezano za drugu polovinu maja. Tada su mogući jači kontakti sa stranim firmama, ali i za neka pomeranja ili proširenja poslovanja. U prvom delu meseca neko će vam učiniti uslugu ili pomoći konkretno ili savetom i uz podršku ove osobe raspetljaćete situaciju koja vas muči. Finansije – dobri prilivi, ali suviše lako puštate novac iz svojih ruku…

Zdravlje

Obratite pažnju na ishranu. Stariji Bikovi neka prekontrolišu šećer i holesterol. Krvni sudovi su na udaru.

BLIZANCI

UDOVAC-GUBITAK-ISTINA

Ljubav

Teško je da će sa ovim kartama Blizanci u emotivnim i bračnim vezama biti baš zadovoljni odnosom sa partnerom. Očigledno je da je negativna i teška faza između vas dvoje još uvek vrlo aktuelna, iako postoje šanse da se odnos promeni tokom drugog dela maja. Možda vam je teško da se usaglasite i dogovorite oko situacija koje su vam oboma važne, ali to ne znači da ne treba pokušavati i dalje. Sve to će ipak dati svoje rezultate. Slobodni – u prvom delu meseca možete imati kratkotrajan kontakt sa prošlošću, ali ne bih rekla da ova prošlost ima budućnost. Ostatak meseca – flertovi, avanture….

Posao

Potrebno je veliko strpljenje da bi saradnički odnosi funkcionisali, naročito tokom prvog dela maja. Niste zadovoljni, ali makar još neko vreme morate istrajavati u onome što vam se ne dopada ili što vam ne daje prave prilike za napredovanje i boljitak. U drugom delu meseca stoji mogućnost dogovora koji vam otvara nove mogućnosti – iskoristite je. Finansijski segment – izbegavajte veće troškove i rizik.

Zdravlje

Starijima – problemi sa kičmom, kostima, zglobovima. Takođe – proverite očni pritisak. Mlađi – više se odmarajte, promenite nešto u svojim navikama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.