Home Horoskop Boginja Fortuna biće im izuzetno naklonjena: Ove horoskopske znake pratiće sreća do...

Boginja Fortuna biće im izuzetno naklonjena: Ove horoskopske znake pratiće sreća do kraja 2019. godine

99
0
Mesečevi čvorovi donose novi astro ciklus: Počinje najmoćniji period i traje do januara 2021. godine
Foto: freepik.es

Prošla je prva trećina 2019. godine i neki su već osetili velike promene, pre svega na polju ljubavi. Prema brojnim predviđanjima, 2019. će posebno biti blagodarna za osobe rođena u znaku Ovna, Bika, Lava, Device, Vage, Škorpije, Strelca i Vodolije, piše Luftika.

Ovan

Vredni Ovnovi će imati ludu sreću, visok stepen optimizma ali i jak nagon da mnogo toga realizaciju. Savet je da budu oprezni i da poštuju zakone kako bi sve kroz polje posla prošlo bez većih problema u 2019. godini. Zvezde poručuju da će imati podršku muških autoriteta u životu kako privatno tako i poslovno, ali i da će ih zdravlje poslužiti.

Bik

Tvrdoglavi Bikovi će imati sreće u svemu što budu radili. Saturn iz Jarca ukazuje da će biti istrajni ali i da će ih zdravlje poslužiti u godini pred nama. Tokom meseca jula i početkom avgusta, doživeće uspeh na polju karijere, ljubavi kao i u odnosima sa drugima. U septembru, ljubavna situacija biće još bolja, kada će čežnja i želja za bliskošću i ljubavlju da bude uslišena. Prvo polugodište 2019. godine biće ispunjeni zadovoljstvima, a od početka septembra lica rođena u znaku Bika imaće priliku da sklope nove poslovne ugovore kao i partnerstva. Kada je reč o finansijama, cele godine imaće stabilne i zadovoljavajuće prihode.
Boginja Fortuna biće im izuzetno naklonjena: Ove horoskopske znake pratiće sreća do kraja 2019. godine

Lav

Lavovi će konačno da predahnu nakon godinu dana mučenja i stagnacije koju su trpeli zbog tranzita Jupitera kroz znak Škorpije. Sa ulaskom ove planete u vatreni znak Strelca, sve se naglo menja na bolje i Lavovi će ponovo da budu u žiži interesovanja i moći će da ostvare sve što zacrtaju.

Devica

Lepa vest za Device je da će imati stabilnost kroz veliki zemljani trigon tranzitnog Saturna iz znaka Jarca i prirodne desete kuće horoskopa. Očekujte dobre poslovne rezultate, stabilne finansije kao i dobro zdravlje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.