Dnevni horoskop za 13. avgust 2020.
Dnevni horoskop za 13. avgust 2020.

Horoskop po ciganskim kartama za jun 2019: Saznajte kakvu vam sudbinu za tekući mesec proriču ciganske karte, piše Moj Astrolog.

OVAN

UDOVAC-NEPRIJATELJ-MISAO

Ljubav

Pred vama je mesec koji donosi mnogobrojne uspone i padove – period u kojem ćete čas hladiti čas grejati jedno drugo. Najnestabilnija po svim pitanjima vam je druga dekada meseca u kojoj treba biti strpljiv i spor na svađi i raspravi a brz samo kada je zajedničko uživanje, dobro raspoloženje i provod u pitanju. Slobodni Ovnovi će da žare i pale, u jednom jakom osvajačkom pohodu, ali ovog meseca samo avantura je ono što im se smeši. Nema u ovim kartama prostora za ozbiljnija emotivna dešavanja, pa jedan savet i preporuka od nas – pustite sebi na volju i uživajte. Vremena za pravu ljubav će tek biti!

Posao

U kontaktima sa šefovima obuzdajte svoju impulsivnost i onu tvrdoglavu crtu koju imate. Za ovaj mesec vam važi ona krilatica „strpljen – spašen“ i pridržavajte je se što češće – tako ćete najbolje proći! Ukoliko želite da promenite posao, drugi deo meseca je povoljniji za tako nešto, ali dobro odmerite da li je ono novo bolje od onog što ostavljate iza sebe. Finansije – pa….klackavo, čas gore, čas dole…

Zdravlje

Malo kičma, malo pritisak, malo cirkulacija. Kod mlađih pripadnika ovog znaka – sklonost povredama, naročito ako ste sportista.

BIK

VENČANJE-ČEŽNJA-SVEŠTENIK

Ljubav

Određeno nezadovoljstvo postoji kod vas – vaša veza ili brak nekako nisu ispunili vaša očekivanja….Ili – možda ne vidite da se partner trudi i smatrate da samo vi dajete i trudite se da odnos bude kako treba. ne vidi se da ćete tokom juna promeniti svoje mišljenje po ovom pitanju, ali se vidi da vam je jako potrebna nežnost i ljubav i da je možete potražiti i na nekoj drugoj strani…Ukoliko ste slobodni – vi itekako možete imati uspeha na polju ljubavi, ali da biste krenuli dalje morate ostaviti prošlost iza sebe….a mora se priznati da će nekima od vas ovo prilično teško pasti….

Posao

U prvom delu juna aktuelne će biti stare poslovne saradnje – mogući su kontakti od ranijih poslodavaca, od ljudi sa kojima ste radili ranije….ili ćete vi pak razmišljati o tome da se možda vratite na prethodne pozicije. U suštini, vama su potrebne promene i nemojte se okretati ka onome što je bilo – ukoliko sada nema ničeg novog, to će doći u nekom skorijem narednom periodu. Novac – promenljivo.

Zdravlje

Prevelika statičnost – potrebno vam je kretanje i rekreacija. Hormoni, ishrana, kičma –slabe tačke.

Horoskop po ciganskim kartama za jun 2019
Horoskop po ciganskim kartama za jun 2019

BLIZANCI

LJUBAVNICA-VERNOST-GUBITAK

Ljubav

Dokle god ne dozvolite da se drugi umešaju u vaš odnos sa partnerom, bilo da su to članovi porodice, prijatelji ili neke persone sa strane, nećete imati nikakve distrakcije niti probleme. Manje nervoze u porodičnom okruženju kreću od početka druge dekade meseca – možete biti zabrinuti za nekog člana porodice. Slobodni Blizanci, ukoliko žele trajniji emotivni odnos moraće malo da sačekaju jer im se tokom juna uglavnom pojavljuju osobe koje su pre raspoložene za avanturu i površne priče. Udvarača ćete svakako imati, kao i dobrog provoda i opuštene zabave sa suprotnim polom…

Posao

Bićete opterećeni finansijskim segmentom – dosta troškova koji se vezuje za kuću, porodicu ili nekog od članova familije. Poslovno – manji nesporazumi sa kolegama, ali dosta brzo rešivi. Ovaj mesec vam takođe otvara mogućnosti za promene koje ste dugo čekali i za nove poslove – prilikom pravljenja dogovora vodite računa o svakoj sitnici I detalju. Bolje se organizujte u drugom delu meseca.

Zdravlje

Starijima moguće tegobe sa jetrom i žučnom kesom. Mlađi – vodite računa o ishrani.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.