Burno i nepredvidljivo: Leto 2019. će doneti najveće promene za ova 3 horoskopska znaka
Burno i nepredvidljivo: Leto 2019. će doneti najveće promene za ova 3 horoskopska znaka

Za mnoge će ovo leto biti mirno i bezbrižno, za neke, pak, burno i nepredvidljivo. Pripadnike tri znaka očekuje posebno zanimljivo godišnje doba

Leto je za većinu nas nekako najživlji deo godine – vreme je godišnjih odmora, putovanja, novih ljubavi, pustolovina, a i topli dugački dani daju nam dodatnu energiju za nove poslovne poduhvate. Dok će za mnoge biti mirno i bezbrižno, za neke će biti burno i nepredvidljivo. Ove godine će osobe rođene u ova tri horoskopska znaka doživeti nekoliko sasvim posebnih iznenađenja.

Jarac

Jarac će 2019. godine proživeti leto svog života – naročito kad je reč o uspehu i promenama. Naime, osobe rođene u znaku Jarca pronaći će hrabrost za isprobavanje novih i ludih stvari. Jarčevi još nikada nisu bili toliko motivisani. Ništa i niko neće moći da ih zaustavi ovog leta.

Ovan

I za Ovna zvezde najavljuju promene ovog leta. Konačno ćeš preuzeti inicijativu! Svejedno je li reč o poslu ili privatnom životu – očekuju te promene – nabolje!

Lav

Lav je poznat po tome da uvek ima oko sebe puno prijatelja. Osim toga, uživa kad je u centru pažnje. Lavovi žive iz dana u dan I misle samo na svoju budućnost. To će se promeniti ovog leta. Razvićeš novo, zdravo samopouzdanje i konačno ćeš početi da misliš dugotrajnije i da menjaš sebe i stvari oko sebe.

miss7.24sata.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.