Dnevni horoskop za 22. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 22. septembar 2020.

Horoskop po ciganskim kartama za jul 2019: Ušli smo u drugu polovinu 2019. godine, a kako su se ciganske karte otvorile za vaš horoskopski znak i kakve ćete sreće biti u julu u ljubavi, na poslu i što se zdravlja tiče saznajte odmah, piše Moj Astrolog.

OVAN

DAR-VENČANJE-DETE

Ljubav

Po svemu sudeći – jul mesec može biti izuzetno povoljan za one u dužim emotivnim vezama i brakovima. Neki parovi se mogu odlučiti na veridbu ili ulazak u bračne vode, a primetno je i da ćete biti okupirani proširenjem porodice. Očigledno – vreme je za prinove! Ostavite problematične situacije negde iza sebe a vi i partner se okrenite lepšoj strani života! Slobodnima jul daje izuzetnu priliku za ulazak u NOVU ljubavnu priču. U prevodu – ne pokušavajte da obnovite kontakt sa bivšim partnerom niti bivše primajte ponovo u život – stiže vam nova ljubav koja, sudeći po svemu – može potrajati….

Posao

Ovnovi dobijaju mogućnost aktivnijeg učestvovanja u poslovnom životu, a neki od vas će se obradovati i pojačanju finansijskog segmenta ili unapređenju. U drugom delu meseca i nezaposleni mogu pronaći svoju šansu, a to je istovremeno i period za nove poslovne početke, nove projekte i jače napredovanje. Stoji vam velika pomoć prijatelja i podrška onih koji su vam poslovno važni.

Zdravlje

Stomačni deo je osetljiv, pa povedite računa o ishrani. Izbegavajte slatkiše i „tešku“ hranu.

BIK

OFICIR-MISAO-LJUBAV

Ljubav

Postoje dobre mogućnosti za sređivanje emotivnog života i skladnije funkcionisanje sa osobom koju volite. Mali preduslov – ne opterećujte sebe nekim pitanjima na koja trenutno ne možete dobiti odgovore, više se opustite i uživajte. Stavite emociju, ljubav i nežnost na prvo mesto i sigurno je da ćete imati divne zajedničke momente. Slobodni u prvoj polovini meseca imaju par lepih poznanstava, a jedno od njih bi se pri kraju jula već moglo pretvoriti u ozbiljnije ljubavno dešavanje. Osoba koja će privući vašu pažnju mogla bi lako doći preko poslovnog segmenta ili poslovnih kontakata.

Posao

Možda ovaj period i neće ispuniti vaša očekivanja, bar kada su dešavanja i promene u poslovnom segmentu u pitanju. Ukoliko se ovome nadate – malo je verovatno da će se to i ostvariti. Uglavnom je naglašena poslovna svakodnevica i neke uobičajene obaveze koje vas prate i u dužem periodu unazad. Ono što je dobro jeste da će se finansijski segment polako stabilizovati, najpre u drugom delu jula.

Zdravlje

Manji problemi sa kičmenim stubom, a osetljivi će vam biti i respiratorni organi, naročito pluća.

Horoskop po ciganskim kartama za jul 2019
Horoskop po ciganskim kartama za jul 2019

BLIZANCI

KUĆA-VERNOST-NADA

Ljubav

Ljubav, privrženost, poštovanje i posvećenost partneru preduslov su da tokom jula imate kvalitetan odnos sa osobom koju volite. Više se aktivirajte jedno prema drugom, jer je to sada potrebno da bi se neka sitna eventualna problematika lakše prevazišla. Ukoliko ste u prilici – drugi deo meseca je fantastično postavljen za putovanje i godišnji odmor – pa gledajte da napravite dogovor oko toga. Slobodni Blizanci – vi ćete pomalo klackati između osoba iz prošlosti i nekoga ko se od skora pojavio a sa kim imate samo prijateljsku komunikaciju. Dajte prednost novitetima i sačekajte malo – kraj meseca….

Posao

Nećete biti zadovoljni poslovnim dešavanjima samo iz razloga što će vam za sve trebati neuporedivo više vremena nego inače i što će, vama bitne situacije i rešenja ići isuviše sporo. Ukoliko imate neke zaostatke – iskoristite ovaj period i rešite ih, a ukoliko ste otkrili greškice – ispravite u prvom delu meseca. Po pitanju finansija – drugi deo jula poboljšava stanje u vašem novčaniku.

Zdravlje

Stariji Blizanci neka obrate pažnju na kičmu, kosti i stomačni deo. Mlađi – alergije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.