Zahvaljujući Merkuru u Vodoliji ova 3 horoskopska znaka imaće sreću u ljubavi i zdravlju do 3. februara 2020. godine
Foto: freepik.es

Horoskop po ciganskim kartama za januar 2019: Saznajte kakvu vam sudbinu predviđaju ciganske karte i u kolikoj će vam meri sreća biti naklonjena u svim životnim segmentima u prvom mesecu nove godine, piše Moj Astrolog.

OVAN

VERNOST- MISAO- DETE

Ljubav

Januar i ulazak u 2019-u godinu može biti pravi novi početak za one koji su zauzeti. Uvek na umu imajte prave vrednosti i dobrobit onih koji vas vole. Mogu vam se povremeno javiti misli o nekoj trećoj osobi, a samo od vas zavisi da li ćete te misli i realizovati! Mi uvek glasamo za vernost, a vi kako god želite….Slobodni će upoznati osobu vrednu truda. A da ćete morati da se potrudite oko nje, svakako hoćete! Ovo nije neko koga je lako osvojiti, pogotovo ne praznim pričama! Moraćete na delu da pokazujete i dokazujete svoju vrednost. Verujem da vam to neće teško pasti.

Posao

Mnogo je odgovornosti na vama tokom januara kada je posao u pitanju, ali to ne biste trebali da shvatite kao teret već pre kao šansu da pokažete koliko vredite i šta zaista možete. Ovaj mesec traži od vas da ne žurite, već da uključite mozak, praktičnost, racionalnost. Imaćete neke odlične nove poslovne prilike, i to najpre u drugom delu meseca. Finansijski ste stabilni a biće i novih izvora prihoda za vas.

Zdravlje

Trebali bi da se na drugačiji način odnosite prema sebi. Da shvatite koje je navike potrebno menjati i da prionete na posao! Savetuje vam se rekreacija i pojačana fizička aktivnost.

BIK

NEISKRENOST- SREĆA- PUTOVANJE

Ljubav

Sam početak meseca nije savršen i mnogi od vas se neće osećati sigurno u svojim emotivnim relacijama. U ovim momentima bitno je da ne skrenete na drugu stranu i da iz sopstvene nesigurnosti i strahova potražite utehu u nekoj trećoj osobi. Pregurajte ovaj prvi period i malo sačekajte – već od početka druge dekade meseca atmosfera u vašim vezama i brakovima se menja i kreće brzim tempom ka pozitivnim dešavanjima i boljitku. Sreća dolazi, treba samo biti strpljiv! Ukoliko ste usamljeni, ne žurite i ne dozvolite da vas strasti vuku u emotivne priče. Dobro razmislite i još bolje proberite i odaberite!

Posao

Prvi deo meseca ionako će proći uglavnom u prazničnom raspoloženju, pa ćete neke najnegativnije uticaje uspeti da izbegnete. Ono što je bitno jeste da od početka druge dekade za vas počinje plodonosniji i boljim šansama ispunjen poslovni period. otvorene su vam nove saradnje i poslovi, naročito oni koji se na bilo koji način vezuju za inostranstvo. Neki od vas u ovom mesecu mogu dobiti i unapređenje ili makar značajnije finansijsko poboljšanje. Nije loše, ni malo….

Zdravlje

Početkom meseca još uvek ćete biti skloni prehladama, virusima i bakteriološkim infekcijama. Ostatak januara – odličan.

Horoskop po ciganskim kartama za januar 2019

BLIZANCI

NADA- VESELJE- NEISKRENOST

Ljubav

Samo malo je dovoljno da bi u vašim emotivnim i bračnim relacijama sve funkcionisalo baš onako kako želite. Partner i vi ste pokrenuli pozitivne promene u odnosu, komunikacija je bolja, sadržajnija, a imate i zajedničke planove koje možete ostvariti. Naravno da će uvek postojati neki sitan problemčić – ali sve je rešivo kada postoji otvoren razgovor! A slobodni će se u ovom mesecu zaljubiti. No, obzirom da je za ovaj mesec izašla i karta Nada, moram da vas upozorim na jednu njenu, pomalo negativnu simboliku – naime ona hoće da da idealizaciju osobe koja je preko puta nas i nerealna očekivanja….

Posao

Ako je karta Nada pomalo čudna i neuhvatljiva kada su emocije u pitanju, onda je ona za posao – za ideje, za kreativnost i za saradnju sa inostranstvom – bukvalno savršena! Zato svoje težnje, ciljeve i napore usmerite ka ovim segmentima i sigurno je da nećete pogrešiti. Obratite pažnju na komunikaciju sa saradnicima – tu može biti manjih, povremenih problema. Finansijski – prilivi iz više izvora.

Zdravlje

Proverite dioptriju, pogotovo ako ste stariji pripadnik znaka. Takođe, mogući su manji problemi sa venama, alergijama, zubima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.