Home Mesečni horoskop Horoskop po ciganskim kartama za januar 2019: Strelcu sjajan period za ljubav,...

Horoskop po ciganskim kartama za januar 2019: Strelcu sjajan period za ljubav, Blizancu stižu pare sa svih strana, Vodoliji osetljivo zdravlje

108
0
Zahvaljujući Merkuru u Vodoliji ova 3 horoskopska znaka imaće sreću u ljubavi i zdravlju do 3. februara 2020. godine
Foto: freepik.es

Horoskop po ciganskim kartama za januar 2019: Saznajte kakvu vam sudbinu predviđaju ciganske karte i u kolikoj će vam meri sreća biti naklonjena u svim životnim segmentima u prvom mesecu nove godine, piše Moj Astrolog.

OVAN

VERNOST- MISAO- DETE

Ljubav Januar i ulazak u 2019-u godinu može biti pravi novi početak za one koji su zauzeti. Uvek na umu imajte prave vrednosti i dobrobit onih koji vas vole. Mogu vam se povremeno javiti misli o nekoj trećoj osobi, a samo od vas zavisi da li ćete te misli i realizovati! Mi uvek glasamo za vernost, a vi kako god želite….Slobodni će upoznati osobu vrednu truda. A da ćete morati da se potrudite oko nje, svakako hoćete! Ovo nije neko koga je lako osvojiti, pogotovo ne praznim pričama! Moraćete na delu da pokazujete i dokazujete svoju vrednost. Verujem da vam to neće teško pasti. Posao Mnogo je odgovornosti na vama tokom januara kada je posao u pitanju, ali to ne biste trebali da shvatite kao teret već pre kao šansu da pokažete koliko vredite i šta zaista možete. Ovaj mesec traži od vas da ne žurite, već da uključite mozak, praktičnost, racionalnost. Imaćete neke odlične nove poslovne prilike, i to najpre u drugom delu meseca. Finansijski ste stabilni a biće i novih izvora prihoda za vas. Zdravlje Trebali bi da se na drugačiji način odnosite prema sebi. Da shvatite koje je navike potrebno menjati i da prionete na posao! Savetuje vam se rekreacija i pojačana fizička aktivnost.

BIK

NEISKRENOST- SREĆA- PUTOVANJE

Ljubav Sam početak meseca nije savršen i mnogi od vas se neće osećati sigurno u svojim emotivnim relacijama. U ovim momentima bitno je da ne skrenete na drugu stranu i da iz sopstvene nesigurnosti i strahova potražite utehu u nekoj trećoj osobi. Pregurajte ovaj prvi period i malo sačekajte – već od početka druge dekade meseca atmosfera u vašim vezama i brakovima se menja i kreće brzim tempom ka pozitivnim dešavanjima i boljitku. Sreća dolazi, treba samo biti strpljiv! Ukoliko ste usamljeni, ne žurite i ne dozvolite da vas strasti vuku u emotivne priče. Dobro razmislite i još bolje proberite i odaberite! Posao Prvi deo meseca ionako će proći uglavnom u prazničnom raspoloženju, pa ćete neke najnegativnije uticaje uspeti da izbegnete. Ono što je bitno jeste da od početka druge dekade za vas počinje plodonosniji i boljim šansama ispunjen poslovni period. otvorene su vam nove saradnje i poslovi, naročito oni koji se na bilo koji način vezuju za inostranstvo. Neki od vas u ovom mesecu mogu dobiti i unapređenje ili makar značajnije finansijsko poboljšanje. Nije loše, ni malo…. Zdravlje Početkom meseca još uvek ćete biti skloni prehladama, virusima i bakteriološkim infekcijama. Ostatak januara – odličan.
Horoskop po ciganskim kartama za januar 2019

BLIZANCI

NADA- VESELJE- NEISKRENOST

Ljubav Samo malo je dovoljno da bi u vašim emotivnim i bračnim relacijama sve funkcionisalo baš onako kako želite. Partner i vi ste pokrenuli pozitivne promene u odnosu, komunikacija je bolja, sadržajnija, a imate i zajedničke planove koje možete ostvariti. Naravno da će uvek postojati neki sitan problemčić – ali sve je rešivo kada postoji otvoren razgovor! A slobodni će se u ovom mesecu zaljubiti. No, obzirom da je za ovaj mesec izašla i karta Nada, moram da vas upozorim na jednu njenu, pomalo negativnu simboliku – naime ona hoće da da idealizaciju osobe koja je preko puta nas i nerealna očekivanja…. Posao Ako je karta Nada pomalo čudna i neuhvatljiva kada su emocije u pitanju, onda je ona za posao – za ideje, za kreativnost i za saradnju sa inostranstvom – bukvalno savršena! Zato svoje težnje, ciljeve i napore usmerite ka ovim segmentima i sigurno je da nećete pogrešiti. Obratite pažnju na komunikaciju sa saradnicima – tu može biti manjih, povremenih problema. Finansijski – prilivi iz više izvora. Zdravlje Proverite dioptriju, pogotovo ako ste stariji pripadnik znaka. Takođe, mogući su manji problemi sa venama, alergijama, zubima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.