Dnevni horoskop za 4. januar 2019.
Dnevni horoskop za 4. januar 2019.

Dnevni horoskop za 4. januar 2019. Ovnovi izbegavajte konflikte na radnom mestu, Bik rešava probleme, Blizanci prihvataju kompromis, Rak da obrati pažnju na partnera, manje ljubavne turbulencije za Lavove, Devica dežurni krivac…

Vaga promišljena, Škorpijama svađa u porodici, Strelac u emotivnom zanosu, Jarac da obrati pažnju na zdravlje, Vodolije, budite dosledni na poslu, Riba lakomislena, piše današnji dnevni horoskop.

Očekujte danas jaku motivaciju za rad (ali i za sve ostalo), inspirativnost i istrajnost u onome što radite. Mašta će takođe biti na nivou ali i komunikacija koju možete da iskoristite i za posao i za zabavu, mi savetujemo da to bude za ovo drugo. Danas se javite prijateljima, iznenadite nekoga, moguće je da i vas očejuju neka iznenađenja, lepa naravno.

Dan koji sa sobom donosi sve ono lepo što nam treba, iskoristite ga na najbolji način, kako na poslovnom tako i na privatnom planu i ne zaboravite da se večeras lepo opustite i za vikend provedete onako kako zaslužujete.

Ovan

POSAO

Izbegavajte zaoštreni sukob sa saradnicima ili sa osobom koja vas obavezuje na određene uslove. Ne možete svima da ugodite, ali ne treba ni da zanemarite partnerstvo.

LJUBAV

Potrebna vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti. Pažljivije birajte društvo.

ZDRAVLJE

Razmislite o nekoj lakšoj dijeti.

Dnevni horoskop za 4. januar 2019.
Dnevni horoskop za 4. januar 2019.

Bik

POSAO

Mimo svoje volje upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz ili neko praktično rešenje. Sačuvajte prisebnost duha. Svaki problem ima rešenje.

LJUBAV

Izbegavajte rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore u susretu sa bliskom osobom. Neko ima sve veći uticaj na vaše emotivno raspoloženje.

ZDRAVLJE

Prijaće vam odmor ili relaksacija.

Blizanci

POSAO

Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubedljiv utisak na određene saradnike ili na jednu uticajnu osobu. Preostaje vam da prihvatite neki kompromis.

LJUBAV

Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja vas dobro poznaje. Potrebna vam je nečija iskrena podrška. Potiskivanjem osećanja samo podstičete još veću napetost.

ZDRAVLJE

Preporučuje vam se meditacija…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.