Home Mesečni horoskop Horoskop po ciganskim kartama za februar 2017 Saznajte šta su vračare...

Horoskop po ciganskim kartama za februar 2017 Saznajte šta su vračare predvidele za svaki horoskopski znak u februaru 2017.

199
0
horoskop po ciganskim kartama za februar 2017,
Saturn u Jarcu od 20. decembra 2017

Horoskop po ciganskim kartama za februar 2017: Ciganske vračare su od davnina umele da sa velikom preciznošću proreknu budućnost gledajući u karte. Saznajte šta su predvidele za svaki horoskopski znak u februaru 2017. godine, piše mojastrolog.rs.

OVAN

NEPRILIKA – VESELJE – DAR Ljubav Napeti momenti u emotivnim relacijama mogu nastati samo ako vi budete partnera i odnos sa njim doživljavali olako. Neki od vas mogu biti toliko sigurni u svoju vezu, da će početi da zanemaruju voljenu osobu i okretati se više prijateljima ili poslovnim interesima. Koliko god da ste zauzeti drugim stvarima, obavezno pronađite dovoljno vremena da odnos sa partnerom učvrstite i ojačate. Druga strana će sa pravom zahtevati da joj se posvetite, pa nemojte da se iznenadite ukoliko povremeno dobijete po koju pridiku. Slobodni Ovnovi bi na jedno šest strana odjednom, ako je to ikako moguće. Jednostavno, prija vam da sa više osoba budete u kontaktu, trenutno vam odgovaraju lake i lepršave, neobavezne forme, pa nećete ni juriti nešto posebno za stabilnošću. Svejedno, neki fini i zanimljivi dani su pred vama. Dnevni horoskop za 2. februar 2017 Posao U prvoj dekadi februara kao da ne možete da u potpunosti kontrolišete dešavanja, a i vi lično se možete prema saradnicima i poslovnim partnerima postavljati zahtevno, naredbodavno. Nije ni čudo što u tim danima može doći do povremenih napetosti u kolegijalnom okruženju. Ostatak meseca je već prilično dobar, najviše za saradničke odnose, jer uspevate da ugovorite dobre poslove i pokrenete partnerstva koja će odmah pokazati svoju isplativost. Potrudite se da se odgovorno ponašate prema novcu. Zdravlje Iako će početkom meseca biti neke sitnije zdravstvene problematike, ovo se relativno brzo rešava. Krećite se, bavite se rekreacijom. Postoji potreba da nešto promenite u načinu ishrane.

…nastavak na sledećoj stranici…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.