Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 2. februar 2017 Škorpija zatvorena, Strelcu potreban balans, dobar...

Dnevni horoskop za 2. februar 2017 Škorpija zatvorena, Strelcu potreban balans, dobar dan za Jarca, Vodolija mora da bude odlučnija, a Ribe inferiorne.

29
0
Dnevni horoskop za 2. februar 2017
Dnevni horoskop za 2. februar 2017

Dnevni horoskop za 2. februar 2017: Ovan uspešan, Bik i Vaga nezadovoljni, Blizanci energični, Rak pun poverenja, Lav u krizi, Devica napeta, Škorpija zatvorena, Strelcu potreban balans, dobar dan za Jarca, Vodolija mora da bude odlučnija, a Ribe inferiorne, piše Luftika.

OVAN

Posao Saradnja sa Bikom ili Lavom daje uspešan poslovni dan. Važno je da se dobro zabavite dok radite, uz opuštenu atmosferu biće uspeha. Ljubav Slobodni Ovnovi ne treba da dozvole, da vas obuzme tvrdoglavost i nepromišljenost, jer posledice mogu biti fatalne. Zdravlje Nestrpljenje iz sata u sat veće. Pokušajte da se stabilizujete.
Dnevni horoskop za 2. februar 2017
Dnevni horoskop za 2. februar 2017

BIK

Posao Pred vama je obiman posao za koji unapred znate da neće biti lako savladiv, dodatno ćete biti inspirisani za rad, ali uspeh neće izostati. Ljubav Niste zadovoljni emotivnim životom. Oni koji su u braku imaju partnera koji traži samo novac. Zdravlje Problem sa žuči.

BLIZANCI

Posao Bićete zadovoljni, pod uslovom da se bavite poslom, koja vam daje sigurnost. Suprotno, nećete imati dovoljno vremena da se organizujete.. Ljubav Bićete vezani za osobu koja je mlađa dosta od vas. Povremeno imate strah od raskida sa tom vezom. Zdravlje Dobar nivo energije.

…nastavak na sledećoj stranici…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.