Burno i nepredvidljivo: Leto 2019. će doneti najveće promene za ova 3 horoskopska znaka
Burno i nepredvidljivo: Leto 2019. će doneti najveće promene za ova 3 horoskopska znaka

Horoskop po ciganskim kartama za avgust 2018: Saznajte odmah šta su vam ciganske karte prorekle za najvreliji mesec u godini, piše Moj astrolog.

OVAN

PORUKA- ČEZNJA- VENČANJE

Ljubav

Ukoliko imate partnera, prve dve dekade meseca je vreme da pokrenete teme koje se duže provlače kroz vaš odnos i ne dozvoljavaju vam da imate mir i stabilnost. Takođe – odvojte više vremena za voljenu osobu, jer ona čeka i nada se da ćete obratiti pažnju na nju na pravi način. Kraj meseca donosi mir i stabilnost. Ovnovi koji su slobodni biće vrlo društveni, željni pokreta i izalazaka i očekuju vas mnogobrojna nova poznanstva. Neke priče, koje krenu kao prolazan flert, mogu se pretvoriti i u ozbiljnije. Takođe, neki od vas obnoviće kontakt sa osobom iz prošlosti i ući ponovo u vezu sa njom.

Posao

Očekivana stabilnost izostaje većim delom avgusta i tek ćete u poslednjoj dekadi meseca imati čiste situacije pred sobom. Bićete u kontaktu sa dosta saradnika, ali uglavnom onih sa kojima već radite ili sa kojima ste u prošlosti imali uspešne poslove. Ukoliko očekujete nešto novo – to će se verovatno prolongirati za naredni mesec. Po pitanju finansija – dosta novca odlazi na dugovanja i troškove.

Zdravlje

Starijima će se uglavnom sve vrteti oko hroničnih tegoba, naročito onih koji se vezuju za kičmu, noge, zglobove. Mlađi – povedite računa da se ne povredite.

BIK

LJUBAVNIK- GUBITAK- UDOVAC

Ljubav

U emotivnim vezama je neka povuci-potegni situacija tokom celog avgusta. Ovo kao da je ona varijanta – niti zajedno, niti jedno sa drugim. Čas se volite, čas strasti rade sve u šesnaest, čas se svađate, čas se distancirani jedno od drugog – ma mislim da ni vi sami nećete uspevati da pohvatate šta se sa vama dešava! Ako ste slobodni – simpatija je tu, neko vam se baš baš dopada, ima povremeno i varnica ili čeznutljivih pogleda koji idu i sa jedne i sa druge strane….ali se nešto čeka. A šta se čeka, evo lepo ne znam. Vi stojite, simpatija stoji. Niko da napravi taj neki prvi, odlučujući korak….

Posao

I poslovni segment je u ovom mesecu u nekom zbrda-zdola fazonu. Odnosi sa ljudima sa kojima radite baš i nisu najbolji, ako se ne budete svađali, onda ćete se samo sklanjati jedni od drugih. Vi ćete obavljati svoje svakodnevne obaveze, ali na jedvite jade. Ne radi vam se, a morate. Pošto ste u drugom delu meseca smoreni za sve pare, hajte vi blago meni na jedan fin i opuštajuć godišnji odmor…

Zdravlje

Kilavite se nešto tokom avgusta – te dobro ste, te vam sto nekih stvari fali. Povedite računa o ishrani, a mogli biste malo i da se krećete…znate ono – šetnja, rekreacija, plivanje i tako to…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.